iStyle a deschis primul magazin de tip Premium Partner din România, în incinta AFI Cotroceni. Noul magazin este la noi standarde în ceea ce privește spațiul de expunere și numărul de produse, precum și modul de desfășurare a serviciilor.

Noul magazin are un spațiu de expunere dublu (aprox. 200 mp), față de magazinele Premium Reseller. Personal m-am simțit de parcă am intrat într-un “Apple Store”, totul de la modul în care produsele erau expuse, până la mobilierul utilizat.

Investiția în magazin a presupus costuri de aproximativ 1 milion de euro. Din luna iunie, și magazinul iStyle din Băneasa Shopping Center va beneficia de noul statut. De asemenea, un magazin Premium Reseller va fi deschis la Craiova, în acest an. Investiția totală în cele trei magazine va fi de aproximativ 2,5 milioane de euro.

O îmbunătățire a noului statut de Apple Premium Partner este legată de zona de servicii. Noile magazine vor avea tehnicieni de service, care să efectueze diferite reparații. Spre exemplu, schimbarea unui ecran sau a unei baterii de iPhone va putea fi realizată în aceeași zi.

„Prin statutul de Apple Premium Partner aducem plusvaloare pentru iSTYLE și intrăm într-o nouă eră, atât în România, cât și la nivel regional. În cei 20 de ani de când ne aflăm pe piața românească am reușit să impunem un standard al serviciilor greu de egalat. Inovația produselor oferite și profesionalismul echipei reprezintă cele două direcții ale angajamentului față de clienții și partenerii noștri. Venim acum cu propunerea unei noi experiențe de retail, cea a magazinelor în care „totul este Apple” până în cele mai mici detalii. De altfel, pe tot parcursul acestei călători pentru implementarea conceptului ne-au fost alături specialiști de la Apple. Am convingerea că noua etapă de business ne va consolida poziția în preferințele utilizatorilor Apple și ne va deschide alte oportunități în viitor”, a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Adria.