iSTYLE, Premium Apple Reseller în Europa Centrală și de Est, are un nou design responsive pentru magazinele sale online, dezvoltat de Innobyte .

Innobyte a dezvoltat noul design al magazinelor online iSTYLE, aducând astfel imaginea magazinelor mai aproape de Apple și îmbunătățind procesul de cumpărare al utilizatorilor. Acesta a fost implementat pentru toate cele 9 magazine online ale iSTYLE, inclusiv cel dedicat României, de către echipa Innobyte, lider local în materie de web development pentru soluții e-commerce.

Noul design responsive creează o experienta excelentă de navigare pentru toți utilizatorii, indiferent de terminalul folosit (desktop, laptop, tabletă sau smartphone), fiind o soluție infinit scalabilă. Acesta este compus dintr-un sistem flexibil de grid-uri și imagini, ce permit adaptarea rapidă a conținutului, în funcție de rezoluția display-ului utilizatorului.

„Arată foarte bine, este un site web de ultimă generație, ce duce iStyle la nivelul la care merită să fie. Foarte profesionist!”, a declarat Gábor Galgócz, Project Manager, Online Sales, iStyle.

Innobyte a ales dezvoltarea unei interfațe grafice aerisite, vesele, ce scoate în evidență produsele comercializate din gama Apple. Navigarea este rapidă, plăcută, echipa Innobyte folosind strategic culorile pentru a crește atenția utilizatorilor asupra unor zone-cheie. Noul design se pliază foarte bine cu funcționalitățile tehnice dezvoltate de Innobyte pe platforma Magento Enterprise .

„Pe lângă imaginea foarte proaspătă, cel mai mare avantaj este adaptabilitatea portalului pentru toate terminalele mobile. Design-ul responsive este cerința cea mai des întâlnită acum, iar iSTYLE este pe calea de a-și crește vânzările online pe cele mai în vogă platforme, tablete și smartphone-uri.

La Innobyte dezvoltăm majoritatea proiectelor folosind un design adaptiv, pentru a aduce magazinele partenere mai aproape de consumatorii lor, indiferent ce dispozitiv folosesc aceștia”, a adăugat Cătălin Bordei, COO Innobyte.

Noul design al magazinelor online iSTYLE este optimizat și pentru Retina Display și terminalele cu touch.

Testează și tu noul iSTYLE: http://www.istyle.eu/ro