„Cele mai multe întrebări pe care le primim sunt despre iPhone 4 şi 4S, dar şi despre ultimul model Samsung Galaxy S3. Tinerii doresc întotdeauna cel mai nou gadget şi implicit printre primele opţiuni se numără modelele celor doi competitori care îşi dispută piaţa telefoanelor şi tabletelor”, a declarat  Sebastian Sabo, membru al echipei The PhoneGeeks.

În continuare, în clasamentul celor mai de interes telefoane se situează modelele următorilor doi competitori pe piaţa smartphone-urilor, HTC One X şi Sony Xperia U, dar şi modelul Samsung s5230 Hello Kitty, destinat cu precădere copiilor sub 14 ani.

„În ciuda preţurilor ridicate, tinerii manifestă un interes foarte mare pentru aceste modele high-end, în special din tendinţa de a fi în pas cu moda. Dacă acum câţiva ani achiziţia unui telefon îţi asigura totodată un anumit statut în grupul de prieteni, acest aspect se păstrează şi în prezent, însă telefonul trebuie să fie cât mai <<smart>>”, a adăugat Sebastian Sabo.

 ThePhoneGeeks este divizia tehnică specializată a EuroGsm, creată pentru a răspunde oricăror probleme tehnice, legate de telefoane, tablete sau device-uri mobile pe care orice utilizator le poate avea. Obiectivul The PhoneGeeks este de a facilita utilizarea terminalelor și a aplicațiilor mobile, prin sfaturi pertinente și opinii obiective, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de adevăratul potențial al acestora. Totodată, divizia The PhoneGeeks oferă și asistență tehnică live, pe site-ul EuroGsm.