Chris Colborn, EVP, Global Chief Experience Office de la R/GA New York soseste in Bucuresti cu ocazia Internet and Mobile World 


Internet and Mobile World 2012, cea mai ampla expo-conferinta pentru solutii digital&mobile de business din Romania, anunta prezenta exclusivista a lui Chris Colborn, EVP, Global Chief Experience Officer, R/GA, in cadrul evenimentului. Unul dintre cei mai importanti leaderi ai agentiei din New York, Chris Colborn, se alatura speakerilor de top prezenti in conferintele Internet and Mobile World.

Prezent pentru prima data in Romania si in Europa de Sud-Est, Chris Colborn deschide in prima zi de eveniment seria celor mai interesante seminarii din cadrul expo-conferintei de la Romexpo, inlocuind prezenta lui James Temple, R/GA Londra. In aceasta sesiune, Chris propune o analiza a modului in care agentia poate veni in intampinarea clientilor cu solutii integrate. De la servicii interconectate, la experiente si ecosisteme digitale care pun in valoare produsele, interactionand simultan si consumatorii, beneficiile reconstruirii si imbunatatirii arhitecturii de servicii din oferta sunt principalele informatii cheie pe care publicul seminarului le va obtine. Recunoscuta pentru armonia integrarii creativitatii si disciplinelor tehnice, agentia R/GA isi propune ca obiectiv construirea  unui viitor cu oportunitati de crestere atat pentru clientii sai, cat si pentru intreaga industrie.

Din pozitia de Executive Vice President, Global Chief Experience detinuta in cadrul R/GA din New York, Chris este responsabil de imbinarea armonioasa a dezvoltarii business-ului, a crearii de linii de design inovatoare, puse in aplicare prin intelegerea aprofundata a posibilitatii creative oferite de tehnologie. Printre atuurile talentului sau se numara capacitatea de identificare a nevoilor neexplorate ale consumatorilor si alinierea obiectivelor de business ale clientilor la cererile pietii, prin anticiparea impactului asupra adoptiei tehnologiei in piata. Cu o experienta inegalabila, de peste 25 de ani ca profesionist si cadru academic, Chris a cunoscut indeaproape economiile globale, artele creative si ingineria de software. Interesul sau actual se indreapta catre zona de inovatie si dezvoltare de produs.

Fondata in 1977, R/GA este una dintre cele mai premiate agentii internationale, aclamate atat pentru performanta in film si televiziune, cat si in digital advertising, tehnologie si creativitate. Numita agentia anului la OMMA NY, R/GA a obtinut in 2012, la Cannes Lions Titanium Grand Prix si Cyber Grand Prix  pentru aplicatia mobile Fuelband pentru Nike.

Din portofoliul agenţiei fac parte client precum: Avaya, Converse, HP, Johnson & Johnson, L’Oreal, MasterCard, Microsoft, Nike, Pearson, Tiffany & Co, Unilever, Verizon si altii.

Accesul la eveniment se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate pana pe 21 septembrie, accesand www.imworld.ro/register.  Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor principali Romtelecom si COSMOTE;  IBM și Ericsson – Gold Partners, Samsung – Networking Partner, SEO monitor – Online Partner, 360 Revolution, Distinct – Technical Partner. Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Mobixera, Padicode, Transart, Simplus, Syscom Digital, Carnation, Entersoft, Oracle, VMWare, Softelligence si Pras Consulting.

Pentru mai multe detalii si actualizare constanta a agendei IMWorld, puteti accesa www.imworld.ro.