INSOFT este din nou în topul companiilor de succes din IT-ul românesc, fiind nominalizată a doua oară în ultimii 3 ani, în finala premiilor EBAPeste 24.000 de organizații publice și private din 33 de țări europene au concurat în cea de-a opta ediție a competiției anuale European Business Awards.

“Suntem bucuroși că am fost desemnați încă o dată Campioni Naționali și că reprezentăm România la cel mai înalt nivel. Nominalizarea între cele mai importante companii ale Europei ne onorează. Pentru o companie IT tânără, în plină dezvoltare, această nouă recunoaștere internațională atestă valoarea și capacitatea noastră de a ne impune pe piața europeană ca model de succes în afaceri.”, declara Alexandra Bălșeanu, Director Operațional INSOFT Development & Consulting

INSOFT Development & Consulting a fost desemnată Campioană Națională în cadrul European Business Awards (EBA), premii sponsorizate de RSM International. Dintre cei 10 finaliști selectați, INSOFT este singura companie IT care a obținut cea de-a doua nominalizare în ultimii 3 ani.

INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campioanelor Naționale participând la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 0-25 milioane euro”. INSOFT a cunoscut în ultimii doi ani o creștere spectaculoasă, susținută în mod firesc de extinderea echipei de specialiști precum și de diversificarea gamei de soluții  IT dezvoltate și de proiecte implementate la nivel național și internațional. Compania a raportat o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro în 2013 și estimează pentru anul 2014 o creștere până la 25 de milioane de euro.

EBA este o competiție prestigioasă susținută de lideri de afaceri, academicieni precum și de reprezentanți media și de politicieni din toată Europa. În urma unui proces riguros de selecție, 709 companii europene au fost desemnate Campioane Naționale, trecând mai departe în următoarea etapă a competiției.

Felicitări companiei INSOFT Development & Consulting. Este o realizare importantă să faci parte din categoria Campionilor Europeni, și le urăm succes în următoarea etapăCompetiția European Business Awards devine tot mai puternică, inspirând reușite din ce în ce mai importante în cadrul organizațiilor și ajutând la creșterea competitivității companiilor din Europa”spune Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Realizez cât este de dificil să conduci o afacere în circumstanțele actuale, având în vedere competiția internațională care a devenit tot mai agresivă la nivelul tuturor sectoarelor economiei. Presiunea asupra companiilor noastre este uriașă, și totuși acestea reușesc să își desfășoare activitatea la cel mai înalt nivel. Europa rămâne în continuare o zonă preferată pentru dezvoltarea afacerilor. Succesul Europei se datorează, în bună măsură, vouă tuturor” –Karel De Gucht, Comisar European pentru Comerț.

În cea de-a doua etapă, juriul format din lideri de afaceri din Europa, academicieni și antreprenori, va vizualiza clipurile video ale Campionilor Naționali și va acorda distincția „Ruban d’Honneur”. Câștigătorii vor merge automat în marea finală care se va organiza în 2015. În plus toți Campionii Naționali vor putea fi votați în cadrul categoriei „Campionul publicului”. Anul trecut au fost acordate peste 93 de mii de voturi iar în perioada competiției peste 400 de mii de oameni au vizitat web site-ul EBA.