Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete, a anunțat astăzi gama Impera: două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1, disponibile pentru pre-order de astăzi: Impera i, Impera S și Impera i8.

Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft România: „Partenerii noștri reprezintă motorul de creștere pentru Windows și ne bucurăm să anunțăm astăzi parteneriatul cu ALLVIEW pentru a aduce clienților noștri români mai multe opțiuni de device-uri mobile, la prețuri competitive. Cu Windows, abordarea noastră este de a oferi o perspectivă unică, foarte personală, pe smartphone și tabletă.”

Lucian Peticilă, General Manager, Allview: „Piața device-urilor mobile Windows este în continuă creștere. Prin intermediul gamei Impera oferim în continuare clienților noștri produse competitive ce confirmă succesul dezvoltării de device-uri menite să echilibreze portofoliul actual de produse cu cererea existentă în piață. Astfel, parteneriatul cu Microsoft ne susține în dezvoltarea de alternative adaptate dinamicii pieței.”

 Impera I – Inovația la îndemâna ta

Cu un procesor quad core 1.2 GHz, echipat cu un ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass și cu un design slim de 7.2 mm, Impera I este un smartphone dual-sim ce permite utilizatorilor să balanseze viața profesională cu viața personală cu ajutorul unui singur device. Ca dispozitiv Windows Phone 8.1, Impera I oferă o experiență de utilizare mai personală, ce apropie utilizatorii mai mult de persoanele și lucrurile care conteaza pentru ei. Utilizatorii pot imortaliza momente importante din viața lor cu ajutorul camerei principale de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea în cloud în timp real. Imperia I include în același timp funcționalități precum Live Tiles care aduc informațiile relevante mai aproape de utilizator; Action Center, ce arată notificările și activitățile noi ale utilizatorului; Senses, o suită de funcționalități ce permit gestionarea mai facilă a traficului de date, spațiului de stocare și a duratei de viață a bateriei.

Impera I este disponibil de astăzi pentru pre-order la prețul de 699 RON.

Impera S – noul tău partener de business

Impera S oferă o companie productivă în scop de serviciu și o experiență de utilizare extrem de personală. Rulând Windows Phone 8.1, Impera S se conectează cu ușurință la majoritatea mediilor enterprise. Mai mult, cu aplicațiile familiare din suita Microsoft Office, Impera S vine în ajutorul utilizatorului mobil de astăzi pentru a fi productiv oriunde și oricând.

Cu un procesor quad core 1.2 GHz, Impera S este un smartphone capabil de procesări puternice, multi-tasking eficient, grafică bogată, precum și capabilități media puternice, toate acestea optimizând durata de viață a bateriei. Memoria Flash de 8 GB și memoria RAM de 1 GB permit utilizatorilor să facă mai multe lucruri și mai rapid. Echipat cu un display IPS de 5” și o cameră principală de 8 MB, utilizatorii pot capta momentele importante, să le salveze în cloud pe OneDrive și să ofere acces rapid prietenilor la fotografii.

Impera S este disponibil pentru pre-order începând de astăzi la prețul de 749 RON.

Impera i8 – performanță intuitivă

Construită pe un procesor Intel Atom, Impera i8 este o tabletă Windows 8.1 excelentă pentru productivitate și pentru divertisment. Display-ul IPS luminos, cu unghiuri de vizualizare largi, aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii și imagini foarte clare. Windows 8.1 cu Bing oferă clienților o alternativă accesibilă, fără a sacrifica experiența Windows, compatibilitatea aplicațiilor și performanțele sistemului de operare.

Impera i8 este o tabletă puternică și compactă, cu un procesor Intel Atom Z3735E Quad Core pe o arhitectură de 64 biți, inclus pentru prima dată de Allview pe un device propriu. Impera i8 oferă oamenilor o productivitate superioară și opțiuni de divertisment bogate, datorită performanțelor procesorului Intel HD Graphics și memoriei RAM de 1 GB. Mai mult, memoria internă de 16 GB, cu posibilitate de a fi extinsă până la 48 GB, oferă un spațiu generos de stocare. În plus, tableta Impera i8 include o subscripție anuală Office 365 Personal, astfel încât utilizatorii pot beneficia de un spațiu de storcare in cloud de 1 TB în OneDrive.

Impera i8 este disponibilă pentru pre-order de astăzi la prețul de 849 RON.