Imaginarium, brandul specializat in jucarii, lanseaza noua tableta pentru familii, Paquito Mini ®, versiunea cea mai compacta, mai  usora si mai subtire, proiectata  pentru a juca, conecta  si pentru a  invata. Noua tableta cu tehnologie de la Imaginarium are un design nou, quad core 4, microprocesor, 8″, ecran capacitiv multi-touch, carcasa rosie din aluminiu, memorie 8 GB expandabila cu card SD, camera fata si camera din spate ( 2 megapixeli ), mediu multiutilizator, port USB, Bluetooth, WiFi, cablu HDMI si butoane noi pentru a spori gradul de utilizare .O alta evolutie importanta este noua versiune a Mágicos 2.0 ®, mediul creat de Imaginarium pentru distractie, invatare si siguranta copiilor, care este disponibil exclusiv pentru SuperPaquito ® si Paquito Mini ®.

Remarcabil este noul ecran  de control parental, configurabil de la inceput, cu acces controlat la Internet si cu optiunea de a crea liste albe si negre pentru site-uri, contacte si aplicatii permise, sau limita de timp pentru utilizare. Paquito Mini ® este recomandat pentru copiii de peste sase ani, se poate personaliza si poate avea  desktop-uri diferite  acasa, la scoala, creativitate, librarie si  divertisment. De exemplu, agenda ajuta copilul sa se organizeze, tabla de recompense pentru a stabili obiective, plus un sistem  de mesagerie integrat si distractiv, emoticon-uri pentru a vorbi cu prietenii si familia, si o aplicatie  Post-it o care poate fi folosita pentru a lasa mesaje.

Aceasta include, de asemenea, noua aplicatie  PaquitoLand, platforma cu  continut Imaginarium, este potrivita pentru divertisment si educarea  copiilor, cum ar fi jocuri de invatare a limbii  engleze realizate cu sprijinul British Council.

In plus, copiii pot descarca aplicatii inovatoare, jocuri, carti, muzica … direct din I-Moon, biblioteca unde se pot juca online si unde gasesc aplicatiile  lor preferate. In plus, tableta are o gama de accesorii de inalta calitate, cum ar fi husa reversibila  si carcasa din silicon, piele cu  sistem magnetic. Noua tableta este disponibila in 17 limbi si pretul sau este de 799 Lei. Tehnologie cu  Imaginarium.

Cu ajutorul Tehnologiei de la  Imaginarium poti citi carti, viziona filme, asculta muzica, te poti juca si poti practica limbi straine  … toate intr-un singur dispozitiv!

Datorita unui software unic si exclusiv proiectat de Imaginarium pentru distractie, invatare si siguranta copiilor, Mágicos 2.0 ® este cel mai bun mediu pentru copiii, disponibil exclusiv la SuperPaquito ®, o tableta cu care te poti distra si deasemenea o poti folosi si la scoala , si Paquito Mini ®, mai compact, mai  usor si mai subtire  pentru a te juca, conecta si pentru a invata. Mágicos 2.0 ® este un software unic, care ofera instrumente pentru a invata, I- College, o revolutie in procesul de invatare, care include procesor de text, printre alte aplicatii, si il face pe SuperPaquito ® un coleg perfect cu Paquito Mini ®.

De asemenea esti conectat la orice moment cu familia si prietenii daca folosesti aplicatiia  Familie & Prieteni, cum ar fi chat-ul sau aplicatia post –it. Toate intr-un mediu sigur, cu o functie de control parental, care ofera maximum de siguranta pentru copii printr- o configuratie foarte usoara si confortabila pentru  parinte.