IBM România a organizat astăzi o întâlnire cu presa pe tema „Smart  Cloud Computing capabilities with IBM Managed Data Center”, ocazie cu care specialiştii de vârf IBM din cadrul departamentului Global Technology Services au prezentat oportunităţile furnizate clienţilor de cloud computing în cadrul IBM Managed Data Center.

In cadrul intalnirii, dl. Mihai Petrov, Data Center Operations Manager, IBM Romania a vorbit despre  IBM Managed Data Center. Acesta  oferă o  infrastructură cadru cu cele mai avansate soluţii de răcire, alimentare cu  energie electrică, redundanţă, sustenabilitate şi procese în caz de dezastru.  Centrul de date este amplasat în campusul Petrom City şi este alimentat în  totalitate de o centrală electrică din cadrul Petrom City, beneficiind de o  sursă de energie de înaltă calitate, disponibilitate şi cu eficienţă foarte  ridicată.

IBM Managed Data Center oferă clienţilor toată gama de servicii specifice  unui centru de date, cum ar fi servicii de cloud privat, de găzduire a  infrastructurii clienţilor, arhitecturi hardware dedicate, servicii de  continuitate a afacerii şi servicii de recuperare şi back-up a datelor în caz  de dezastru, inclusiv servicii de comunicaţii dedicate, toate livrate pe bază  de abonament lunar.

Puteti efectua un tur virtual al IBM Managed DataCenter la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=YId5En5iGa0