Huawei a lansat in cadrul evenimentului HUAWEI CONNECT 2017, driver-ele duale “Connection+Cloud” din cadrul strategiei de digitalizare si solutiile de retelistica pentru enterprise in vederea conectarii inteligente complete. Strategia si solutiile ajuta companiile sa-si accelereze transformarea catre cloud, oferind conexiuni de retea mai cuprinzatoare si administrare de retea mai inteligente in orice scenariu – precum retele de acces, retele WAN, centre de date si interconectarea acestora.

Aceste avantaje ajuta companiile sa construiasca o infrastructura ce va sta la baza societatii inteligente a viitorului. Drept rezultat, companiile se pot pozitiona mai avantajos pentru a profita de oportunitati comerciale, a genera noi venituri si a-si creste eficienta operationala in cadrul transformarii lor digitale.

 “Strategia Huawei pentru produsele viitoare consta in constructia unei platforme digitale cu doua motoare. Cu avantajul colaborarii in retelele cloud, Huawei imbina capabilitatile software si hardware cu cea de interconectare de inalta viteza a centrelor de date si cu capabilitatea de inovare a serviciilor de cloud, construind impreuna cu partenerii sai unul dintre cele cinci centre de servicii  cloud la nivel global” a declarat Presedintele Huawei Products & Solutions, David Wang.

In lumea moderna de astazi, companiile au nevoie de retele pentru a interconecta nu doar serviciile de baza la birou, ci si utilizatorii, echipamentele si mediile de lucru. Acest lucru a condus la integrarea proceselor de servicii, inclusiv productia, logistica, operatiunile, marketing-ul si vanzarile. In loc sa ofere servicii “best effort”, retelele trebuie sa ofere o calitate garantata a serviciilor, transmisii de date de inalta eficienta, O&M inteligente si servicii securizate – retelele trebuie sa conecteze informatiile si resursele companiilor pentru a le putea accelera transformarea digitala.

Huawei ofera diverse tehnologii de conectare in retea, prin cablu si wireless, implementand un acces la informatii usor si fiabil, eliminand insulele de informatii, consolidand informatiile fragmentare, si construind o retea ce poate verifica identitatea utilizatorilor, tipurile de aplicatii si mediile de lucru.

Retelele Huawei pot analiza comportamentul si intentiile utilizatorilor folosind Big Data Analytics, declansand automatizarea in retea pentru transmisia de servicii de inalta calitate, garantia end-to-end a experientei aplicatiilor, precum si localizarea erorilor si O&M inteligente. Retelele pot deschide informatia si prin utilizarea unor interfete bazate pe cerintele de servicii si aplicatii, pentru ca utilizatorii sa optimizeze si sa inoveze serviciile si sa imbunatateasca eficienta.

Solutiile pentru retele enterprise lansate pentru Smart Connection of Everything includ: solutia CloudCampus, ce ajuta companiile sa construiasca o retea de campus digital service-driven, solutia Wi-Fi X-Gen, ce aduce clientilor o experienta a serviciilor video 4K omniprezente si accelereaza aplicatia industriala a tuturor scenariilor IoT; solutia CloudFabric, ce construieste o retea de centre de date in cloud, simplificand extrem design-ul, implementarea si serviciile O&M; solutia 400G DC de interconectare a infrastructurii centrelor de date, ce construieste o retea interconectata de mare capacitate, cu delay minimal si de tip non-blocking; si solutia SD-WAN, ce ofera cea mai avansata experienta de interconectare WAN.

Produsele si solutiile de retelistica enterprise de la Huawei sunt folosite la scara larga in peste 100 de tari si regiuni din toata lumea, si accelereaza transformarea digitala a companiilor pe baza conceptului “Smart Connection of Everything”. Pana in prezent, 197 dintre companiile Fortune Global 500 si 45 dintre primele 100 de companii au ales Huawei ca partener in cadrul transformarii lor digitale.