Oferte speciale și discount-uri de până la 35% la dispozitivele purtabile, pentru un stil de viață mai sănătos

Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea Huawei Health Week, campania care vine în întâmpinarea consumatorilor cu o serie de bune practici care să îi ajute pe aceștia să se mențină activi și în formă. Totodată, până pe 4 aprilie, consumatorii vor beneficia de reduceri de până la 35% la dispozitivele purtabilele de top din portofoliul companiei.

Huawei Health Week își propune să aducă un echilibru între sănătatea și starea de bine a consumatorilor. Așadar, compania a pregătit o serie de materiale dezvoltate în colaborare cu experți renumiți în respirație și mindfulness, pe care le va publica în această perioadă, dar și o ofertă promoțională specială la dispozitivele purtabile de ultimă generație. Discount-urile de până la 35% pentru dispozitivele Huawei care îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze starea de sănătate și să își mențină forma fizică dorită se aplică următoarelor produse: HUAWEI WATCH GT 2 Pro, HUAWEI WATCH  GT 2 42 mm, HUAWEI WATCH GT 2 46 mm, HUAWEI WATCH FIT, HUAWEI WATCH GT 2e și HUAWEI FreeBuds Pro.

Toate produsele Huawei cu funcții de monitorizare sau îmbunătățire a sănătății, în special ceasurile inteligente, sunt testate în laboratorul HUAWEI Health Lab din Xi’an, China, de peste 40 de cercetători, ingineri și dezvoltatori. HUAWEI Health Lab include o zonă experimentală de testare a produselor purtabile inteligente și o zonă de inovație în domeniul sănătății și sportului, care le permite cercetătorilor colectarea unor date importante despre fitness și sănătate pentru optimizarea permanentă a algoritmilor Huawei. Așadar, deși au condiții fizice diferite, toți consumatorii pot obține date exacte de fitness și sănătate de la dispozitivele purtabile Huawei.

Îmbunătățirea tehnicii de respirație

Primăvara este ocazia potrivită pentru a schimba obiceiurile consumatorilor privind activitățile sportive prin intermediul Huawei Health Week. Informațiile furnizate de specialiști în domeniu contribuie la dezvoltarea de bune practici pentru menținerea unui tonus optim. Astfel, identificarea unui ritm corect și constant de respirație este esențială, spune Martin Petrus, iar măsurarea efortului depus în timpul sesiunilor de antrenament devine mai simplă cu HUAWEI Watch GT 2 Pro, care măsoară VO2Max – rata maximă de oxigen consumată de corp în timpul exercițiilor. În acest fel pot fi planificate intensitatea antrenamentului, perioadele de odihnă și timpul de recuperare, pentru a evita senzația de sufocare determinată de lipsa aerului în cazul unor antrenamente solicitante.

Monitorizarea nivelului de oxigen din sânge (SpO2)

Nivelurile de oxigen din sânge (SpO2) sunt esențiale pentru modul în care funcționează corpul uman. Acestea pot fluctua în funcție de transformările care se produc în organism. Monitorizarea SpO2 poate detecta boli respiratorii și poate alerta asupra nivelurilor periculos de scăzute de oxigen din sânge. Așadar, prin intermediul HUAWEI Watch GT 2 Series, utilizatorii pot afla date relevante despre nivelului de oxigen din sânge (SpO2), dar și despre ritmul cardiac. Toate datele sunt afișate în aplicația HUAWEI Health, disponibilă pe orice smartphone, indiferent de sistemul de operare.

Reduceri de până la 35% până pe 4 aprilie

Pasionații de tehnologie care își doresc să se mențină în formă și să aibă un tonus bun au parte de discount-uri semnificative în perioada campaniei Huawei Health Week, la cele mai performante dispozitive din portofoliu.

Așadar, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 2 Pro echipat cu peste 100 de moduri de antrenament și peste 10 cursuri cu ghidare vocală beneficiază de o reducere de 13%, aplicată prețului normal de vânzare de 1.499 lei

Totodată, cei care vor să experimenteze multiplele beneficii aduse de un antrenor personal digital au parte de o reducere de 36% la achiziționarea unui dispozitiv HUAWEI WATCH GT 2 Black 46 mm (varianta masculină), pornind de la prețul recomadat de 1.099 lei. În plus, variantele feminine ale smartwatch-ului beneficiează de reduceri exclusive, astfel că HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, Refined Gold , poate fi cumpărat cu un preț mai mic cu 35% față de prețul recomandat de 1.299 lei, în timp ce HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, Frosty White, are parte de un discount de 32%, aplicat prețului de vânzare de 1.099 lei.

Mai mult decât atât, HUAWEI WATCH GT 2e care oferă 85 de moduri de activități sportive customizate poate fi achiziționat cu o reducere de 31%, aplicată prețului standard de 799 lei. De asemenea, cei care își doresc să se mențină activi și în formă prin exerciții fizice rapide au acum la dispoziție smartwatch-ul ideal – HUAWEI WATCH FIT, care beneficiază de o reducere de 20%, aplicată prețului normal de vânzare de 499 lei.

Totodată, muzica reprezintă un stimul excelent care oferă un plus de energie în timpul antrenamentelor. De aceea o experiență audio impecabilă este extrem de importantă și în acest caz. Așadar, până pe 4 aprilie, căștile on-ear HUAWEI FreeBuds Pro au parte de o reducere de 22%, aplicată prețului recomandat de vânzare, cel de 899 lei, pentru ca toți cei care vor să aducă beneficiile sportului în viața lor să aibă la dispoziție cele mai perfomante instrumente.

Pentru mai multe informații despre campanie, accesați: