Cel mai nou smartphone din familia One, HTC One max, este disponibil acum și în România, în exclusivitate la Orange. Lansat oficial în România la jumătatea lunii octombrie, smartphone-ul supra-dimensionat poate fi achiziţionat acum de la magazinul online Orange.

Fanii terminalelor mari se pot bucura acum de un design apreciat, precum și de funcţionalităţile și performanţa multi-premiatului HTC One,  într-o nouă dimensiune. HTC One max dispune în plus faţă de terminalul HTC One de funcţia Fingerprint Scan, ce simplifică deblocarea telefonului, iar cunoscutele funcţii HTC BlinkFeed, HTC Zoe și HTC BoomSound continuă să ofere cea mai bună experienţv smartphone, acum pe un ecran de 5,9 inci, împreună cu interfaţa îmbunataţită HTC Sense 5.5.

HTC One max poate fi achiziţionat online la preţul standard de 615 euro sau la un preţ începând de la 215 euro împreună cu un nou abonament Orange.

Tot în exclusivitate la Orange, fanii smartphone-ului HTC One pot opta pentru o nouă culoare a acestui device. HTC One este acum disponibil la magazinul online Orange și în varianta Vivid Blue. Preţul standard al telefonului este de 539 euro, iar preţul cu un abonament nou începe de la 139 euro.