HTC, lider global în inovații de tehnologie mobilă și design, dezvăluie noul model HTC Desire 310, care aduce o experiență facilă de multi-tasking, navigare rapidă pe internet și funcționalități de creare și editare video segmentului de telefoane entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire, disponibil în versiunile de culoare Blue, White și Orange, combină designul sofisticat și performanțele avansate – procesor puternic quad-core, HTC BlinkFeed și Video Highlights, oferind câteva dintre funcționalitățile seriei de smartphone-uri HTC One consumatorilor care doresc un dispozitiv accesibil, fără să facă vreun compromis din punct de vedere al performanțelor.

Peter Chou, CEO HTC Corporation: „Toată lumea își dorește un smartphone care să țină pasul cu inovațiile, indiferent dacă acesta este vârf de gamă sau model entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire îmbină puterea super-rapidă de procesare și facilitățile premium la un preț redus, oferind cea mai bună experiență de utilizare din categoria lui.”

Performanțe avansate

HTC Desire 310 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHZ, apt să îndeplinească orice provocare, indiferent de modul cum este folosit dispozitivul. Fie că îți dorești navigare rapidă pe internet, grafică impresionantă pentru jocuri și vizionare de clipuri video sau pur și simplu abilitatea de folosi alternativ multiple aplicații, performanțele excepționale sunt o dotare standard a acestui model.

HTC BlinkFeed: Conținutul web preferat direct pe ecranul telefonului mobil

Ecranul de pornire HTC BlinkFeed, lansat odată cu modelul HTC One, oferă oportunitatea de a te alătura milioanelor de utilizatori HTC care își personalizează fluxul de informații web, știri la minut, actualizări pe rețelele sociale etc, direct pe ecranul de pornire al telefonului. Afișate pe ecranul de 4,5 inch al modelului HTC Desire 310, actualizările știrilor web și informațiilor de pe rețele tip Twitter, Facebook, LinkedIn sunt redate în detaliu și culori impresionante și sunt ușor de gestionat și de accesat.

Prin funcția Offline Reading, HTC Desire 310 face posibilă lectura articolelor oferite prin BlinkFeed, selectate dintr-un număr total de 20.000 de articole publicate zilnic de companii media de top din toată lumea, chiar și atunci când dispozitivul nu este conectat la internet. Pentru a folosi această funcție, este suficient ca utilizatorii să adauge până la 120 de articole pe lista de lectură atunci când dispun de o conexiune la internet și, ulterior, să le citească offline.

Video Highlights: Viața ta în mișcare

Noul model HTC Desire 310 permite transformarea fotografiilor și înregistrărilor video preferate într-un clip video care evidențiază momente notabile. Alege dintre fotografiile realizate cu camera HTC Desire 310 de 5MP, potrivește-le în ordinea dorită și alege piesa audio și efectele speciale favorite pentru a crea clipuri video impresionante, numai bune de partajat cu prietenii și familia prin intermediul rețelelor sociale.

Dual SIM

Utilizatorii care dețin două carduri SIM au posibilitatea de a folosi două telefoane într-unul. HTC Desire 310 oferă posibilitatea de a accesa simultan două servicii de telefonie mobile de pe un singur dispozitiv.

Disponibilitate

Noul model HTC Desire 310 va disponibil în România, prin operatorii de telefonie mobilă începând cu luna aprilie.