HTC, lider global în inovaţie mobilă şi design, a lansat astăzi HTC Desire 610. Noul model, un hub compact de divertisment, vine echipat cu o serie de funcţii ce oferă o experienţă audio şi vizuală incredibile, un ecran uimitor de 4,7 inci, HTC BlinkFeed şi funcţia HTC exclusivă ce asigură cele mai bune performanţe de sunet din industrie, HTC BoomSound.

Philip Blair, Preşedinte HTC EMEA: “Alegerea făcută de utilizator ar trebui să se îndrepte spre cele mai bune funcţii fără a face rabat la calitate. HTC Desire 610 oferă o combinaţie excelentă de performanţă şi divertisment la un preţ ce îl face accesibil pentru oricine doreşte să se bucure de o experienţă smartphone excepţională.”

Design excelent, performanţe ridicate

HTC Desire 610 dispune de un procesor quad-core şi de conectivitate 4G LTE ce te ţine în permanenţă conectat indiferent dacă priveşti ştirile personalizate şi actualizate în timp real prin interfaţa HTC BlinkFeed, dacă urmăreşti un clip video sau cauţi ceva pe internet. Experienţa multimedia ce acoperă toate nevoile este completată de capabilităţile avansate de editare foto şi de creare automată a clipurilor Video Highlights, pe care le poţi împărtăşi la o calitate uimitoare.