HP îşi extinde portofoliul HP TippingPoint  NX Series Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS) cu soluţii noi care accelerează detectarea, identificarea şi diminuarea ameninţărilor de securitate care pot apărea în reţea.

Abordările tradiţionale ale securităţii reţelelor sunt ineficiente în a reduce riscurile şi a bloca atacurile distrugătoare. Companiile au nevoie de soluţii complete de securitate, de la centrul de date şi până la micile filiale, menţinând, în acelaşi timp, nivelul optim de performanţă al reţelei.

Noile soluţii HP S7500NX, HP S6200NX şi HP S2600NX NGIPS completează familia HP NX şi asigură viteze de transfer de 20Gbps, 10Gbps, respectiv 3Gbps. Soluţia HP S7500NX oferă unul dintre cele mai mari volume de trafic din industrie(1), într-un design cu două unităţi într-un rack care poate reduce amprenta totală a centrului de date şi costurile energetice cu care se confruntă organizaţiile.(2)

Noile soluţii permit echipelor însărcinate cu securitatea reţelei să localizeze rapid şi cu acurateţe ameninţările, fără a încetini traficul în rețea. De asemenea, acestea le oferă clienţilor flexibilitatea de a-și personaliza interfeţele şi opţiunile de bypass, asigurând astfel continuitatea operaţiunilor în cazul producerii unei avarii a dispozitivelor fizice.

“Expansiunea aplicaţiilor mobile şi pentru cloud a pus presiune pe operaţiunile de securitate să asigure reţele care oferă cele mai mari viteze, menţinând, totodată, eficacitatea securităţii”, a spus Rob Greer, Vicepreşedinte şi General Manager, Enterprise Security Products, TippingPoint, HP. “HP TippingPoint continuă să livreze soluţii inovatoare pentru securitatea reţelei, construite pentru a limita ameninţările de securitate care evoluează rapid, fără a spori complexitatea, costurile sau consumul de resurse în centrul de date.”

Toate soluţiile HP TippingPoint se bazează pe rezultatele unor cercetări de top în industrie, efectuate de comunitatea Zero Day Initiative în laboratoarele HP, HP TippingPointDVLabs, şi asigură identificarea, reducerea sau blocarea celor mai recente vulnerabilităţi de securitate.

Mai multe informaţii despre soluţiile HP TippingPoint sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/tippingpoint.