HP a prezentat noile echipamente HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter, extinzându-şi astfel gama de produse HP Designjet seria Z cu primele ePrintere de format mare cu mai multe role destinate copyshop-urilor

Noua imprimantă le oferă clienţilor posibilitatea de a oferi o gamă mai largă de servicii de imprimare, fără investiţii prea mari.

Copyshop-urile primesc deseori solicitări urgente şi variate de imprimare, astfel că depind de soluţii capabile să producă rapid şi eficient o varietate de aplicaţii fără a face rabat de la calitate. Produsele HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ajută magazinele de specialitate să răspundă acestor tipuri de cereri.

Echipamentul de 44 inch (1.11 metri) este ideal pentru imprimate de format mare cu o calitate ridicată a imaginii, precum postere, fotografii, imprimări pe pânză, imprimate iluminate din fundal, reclame de interior, postere pentru puncte de vânzare, diagrame şi hărţi. Echipamentul ePrinter de la HP asigură o finalizare rapidă a proiectelor de imprimare utilizând cele două role şi funcţia de comutare automată. Astfel se creşte productivitatea prin reducerea timpului necesar pentru schimbarea consumabilelor sau a timpului de aşteptare între lucrări.

Clienţii copyshop-urilor au nevoie de un timp scurt pentru onorarea comenzilor şi imagini de o calitate cromatică constantă. Acest produs integrează tehnologia HP Multi-Dimensional Smart Drop Placement Technology, care asigură acurateţea culorilor şi o funcţionare fiabilă. Tehnologia se bazează pe caracteristici precum detecţia automată a picăturilor şi mascare inteligentă, depistând şi corectând erorile de plasare a cernelii în timpul imprimării şi contribuind astfel la creşterea eficienţei de consum.

“În această industrie deosebit de competitivă, lansarea HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ne permite să ne extindem gama de servicii de imprimare in-house cu o varietate de aplicaţii de imprimare color la cea mai înaltă calitate”,a declarat Brandon Harrop, Art Director, Express Imaging. “De acum înainte vom putea finaliza operaţiunile de imprimare mai rapid, datorită celor două role cu care este prevăzută imprimanta, şi ne putem aştepta la triplarea profitului oferind o varietate mai largă de servicii de imprimare.”

Eficienţă şi durabilitate pentru dezvoltarea afacerii

Copyshop-urile au la dispoziţie HP Instant Printing PRO pentru a pre-vizualiza, ajusta şi imprima rapid fişiere PDF, PostScript, HP-GL/2, TIFF şi JPEG. În plus, HP Designjet Z5400 are capacitatea de conectivitate la internet pentru actualizări de software automate, imprimare de pe USB flash drive sau e-mail. Dispozitivele sunt de asemenea prevăzute cu ecran tactil color şi opţiune de pre-vizualizare rapidă a printurilor.

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter permite copyshop-urilor să producă imprimate rezistente la apă care durează până la 200 de ani. Imprimanta utilizează şase tipuri de cerneluri HP Photo, cu trei nuanţe diferite de negru pentru a produce imagini color şi alb-negru de calitate cu rezoluţie de până la 2400 x 1200 dpi.

“Clienţii noştri sunt supuşi unor presiuni competitive constante de a oferi o gamă largă de imprimate diferite, cu termene foarte scurte de livrare”, a declarat Ramon Pastor, vice preşedinte şi manager general, Large Format Printing, HP. “Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, HP continuă să inoveze pentru a face faţă solicitărilor tot mai variate ale graficienilor profesionişti.”

Gama de produse de format mare se extinde pentru a satisface nevoile clienţilor

Odată cu lansarea HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter, HP îşi extinde gama de soluţii accesibile şi uşor de utilizat pentru  imprimate în format mare. Seria Z a fost special concepută pentru livrarea de imprimate durabile, de înaltă calitate, care îndeplinesc trei cerinţe majore: rapiditate, productivitate şi eficienţă. Seria HP Designjet Z include:

·    HP Designjet Z6200 Photo Printer: ideal pentru copyshop-uri şi furnizori de servicii de imprimare care doresc cea mai bună calitate şi cea mai mare viteză de imprimare

·    HP Designjet Z5200 PostScript Printer: acest produs foloseşte opt cerneluri şi este potrivit pentru copyshop-urile cu cereri de imprimate de calitate şi grafică la un preţ mai mic.

·    HP Designjet Z3200 and Z2100 Photo Printers: aceste două imprimante, cu 12, respectiv 8 cerneluri, generează imprimate cu impact deosebit, culori durabile şi o varietate de culori pentru laboratoare foto profesionale, fotografi şi graficieni profesionişti.

 

Pentru detalii referitoare la gama de produse HP Designjet vă rugăm să accesaţi site-ulwww.hp.com/go/designjet. Prezentări video şi actualizări despre produs sunt disponibile pe pagina de Facebook www.facebook.com/HPdesigners, pe Twitter la www.twitter.com/hpgraphicarts şi pe pagina de YouTube la www.youtube.com/hpgraphicarts.