Gutuie.ro - magazin online de papetarie si birotica

Magazinul online Gutuie.ro a fost premiat Joi, 27 noiembrie 2014, la Crystal Pallace Ballrooms din Bucuresti, in cadrul celei de-a noua editii a Galei Premiilor eCommerce din Romania ( GPeC 2014 ). Gutuie.ro a primit titlurile “Best Online Merchant” in categoriile Birotica si Papetarie si Experienced.

Cele doua premii au fost acordate pe baza punctajului obtinut in urma evaluarii de catre juriul GPeC 2014, format din 20 de specialisti in e-commerce, fiecare magazin participant fiind analizat in doua etape de jurizare cu ajutorul unui sistem format din peste 90 de criterii de jurizare.

In categoria Birotica si Papetarie au intrat in finala patru magazine online. Magazinul Gutuie.ro a castigat premiul la aceasta categorie cu un punctaj total de 120.12, fiind urmat de magazinele Depozituldepapetarie.ro (103.46 puncte) si Rogri.ro (92.06 puncte).

In categoria Experienced au intrat in finala peste 60 de magazine cu o vechime in piata mai mare de 2 ani. Gutuie.ro a castigat marele premiu in cadrul acestei categorii cu un punctaj total de 120.12, fiind urmat de magazinele Tripsta.ro (119.45 puncte), Borealy.ro (119.22 puncte) si Floria.ro (116.33 puncte).

GPeC 2014 s-a desfasurat pe parcursul a opt luni, perioada in care magazinele online acceptate in competitie au trecut prin doua etape de jurizare pe baza unui sistem de evaluare format din peste 90 de criterii de jurizare, juriul fiind format din 18 specialisti in e-commerce. In luna Iulie reprezentantii magazinelor online au participat la intalnirile consultative cu juriul GPeC, intalniri in cadrul carora juratii au oferit participantilor sfaturi pentru imbunatatirea magazinelor online.

Cea de-a noua editie a Galei Premiilor eCommerce din Romania a reunit peste 600 de participanti din industria de e-commerce din Romania, fiind cel mai mare eveniment de profil din Romania. Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul oficial al competitiei, www.gpec.ro

In final, dorim sa multumim clientilor nostri pentru increderea acordata, si mai ales organizatorilor GPeC 2014, Andrei Radu si Raluca Georgescu, pentru organizarea exceptionala a acestui eveniment.