Grupul  LLP Dynamics  a înregistrat o creștere atât în termeni geografici cât și financiari, în anul 2012. Cifra de afaceri totală a crescut cu 5%, până la 5.067.414 EUR, iar profitul până la aproximativ 200.000 EUR.

LLP Dynamics CEE s-a desprins ca entitate independentă din cadrul grupului LLP Group la sfârșitul anului 2011, in cele 5 țări – Bulgaria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia – cu scopul de a se concentra exclusiv asupra soluțiilor Microsoft Dynamics.  Aceasta s-a dovedit a fi o decizie corectă, confirmată atât de rezultatele financiare deosebite ale anului 2012, cât și  de cele două distincții primite în decursului anului trecut – alegerea sa în Microsoft President’s Club și Microsoft Inner Circle, ultima fiind cea mai prestigioasă titulatură pe care o poate primi un partener Microsoft și din care fac parte doar 41 de companii la nivel mondial din totalul de 6000 de parteneri Gold. În România, LLP Dynamics este  singura companie membră Inner Circle.

Anul 2012 a fost cel mai bun an al nostru. Veniturile noastre au trecut de pragul de 5.000.000 EUR, crescând cu 5% față de anul precedent, alături de profitul care a depășit 200.000 EUR. Am făcut o achiziție în Slovacia, iar acum avem  subsidiare directe în Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria și Ungaria. Pe lângă toate acestea, Microsoft a recunoscut LLP Dynamics ca fiind partenerul de top pentru Europa Centrală și de Est.  Anca Lazarescu, Sales Director- LLP Dynamics.

Date cheie despre divizia Dynamics: 

 • Echipa LLP Dynamics este formată din 106 angajați
 • Pe parcursul anului 2012, LLP Dynamics a lucrat pentru mai mult de 380 de clienți, în 16 țări
 • LLP Dynamics este membru Microsoft President’s Club și Microsoft Inner Circle

 

Proiecte relevante ale grupului

Nivel regional

 • Radio-difuziune. CME este grupul de media de top din sectorul privat din Europa Centrală și de Est și deține CEE BTV, ProTV și TV Nova. LLP Dynamics implementează Microsoft Dynamics AX pentru peste 30 de entități legale ale CME pe teritoriul a trei țări în Europa Centrală și de Est – România, Bulgaria și Republica Cehă – pe viitor urmând a fi incluse și alte țări.
 • Productie. LLP Dynamics este implementatorul de top al soluțiilor Microsoft Dynamics pentru companiile de producție din regiune. Ultimele luni au fost martore la livrarea mai multor proiecte de succes pentru diverse companii din Bulgaria și România. Printre ele putem enumera Electrostart (producător de startere electrice pentru aria industrială), Djebel96 (producător de cilindri hidraulici), Tehnoworld (producător de echipamente industriale pentru rețele de alimentare cu apă și distribuție de gaz), Transwagon (producător de vagoane de marfă), și Aroma (cosmetice și produse  asociate).

România

 • Distribuție farmaceutică. LLP Dynamics a dezvoltat, pentru  cea mai importantă companie farmaceutică independentă franceză, o soluție completă, axată pe gestionarea documentelor de achiziție. Nevoia clientului consta în a asigura departamentului administrativ controlul asupra achizițiilor, folosind un flux  de aprobări încorporat LLP Dynamics a integrat Microsoft Dynamics NAV cu eRequester, un portal web de management al achizițiilor și cheltuielilor, și posibilitatea definirii pe ierarhii, cum ar fi ierarhia pe departament și limite valorice de aprobare. Implementarea a asigurat instrumentele necesare monitorizării si controlării cheltuielilor în cadrul companiei.
 • Producție de vinuri. Integrând VinoTEC (add-on pentru Producătorii de Vinuri și Industria de Vinificație) cu Microsoft Dynamics NAV, LLP Dynamics a ajutat un producător medaliat din această industrie să-și crească productivitatea prin colectarea și integrarea tuturor datelor legate de teren, permițând costuri scăzute de urmărire, vizibilitate facilă a proceselor complexe și trasabilitate în distribuție.
 • Distribuție de anvelope. LLP Dynamics a implementat, pentru o companie internațională de anvelope, BSS.tire, add-on pentru Comerțul cu Anvelope și Accesorii Auto, permițând clientului să-și gestioneze vehiculele, depozitul de anvelope, și să-și calculeze cu precizie atât prețurile de achiziție și vânzare, cât și discount-urile pentru furnizori și clienți. Microsoft Dynamics NAV împreună cu BSS.tire au înlocuit patru sisteme separate.

Slovacia

 • Producție de mobilă. În numele unui producător de mobilă, LLP Dynamics a dezvoltat o interfață între Microsoft Dynamics AX, IMOS CAD/CAM și masinării CNC, astfel încât lista de materiale și costurile să poată fi create în Microsoft Dynamics AX pe baza modelului IMOS. Acum, clientul poate deține toate detaliile construcției pentru fiecare produs în Microsoft Dynamics AX.
 • Salarizare și contabilitate. Pentru o filială locală a unei companii internaționale de outsourcing pe parte de salarizare și contabilitate, LLP Dynamics a dezvoltat un set de instrumente avansate de import/export pentru a gestiona transferul de date intre Microsoft Dynamics AX si toate instituțiile bancare de dimensiuni mari. Acest lucru a adus beneficii semnificative în eficiența procesului operațional.

Bulgaria

 • Retail. LLP Dynamics a dezvoltat, alături de Microsoft Dynamics NAV, o soluție pentru un retailer major de materiale de construcții din Bulgaria.Soluția este integrată cu procesarea de informații pentru online banking și încorporează renumitul add-on LS Retail. Acesta permite retailer-ului să automatizeze verificarea tranzacțiilor de la terminalele POS cu informațiile din extrasele bancare, reducând timpul petrecut cu luarea deciziilor operaționale și strategice. Lucrul cu o singură bază de date și cu un sistem integrat a ajutat compania să se extindă local și regional.

Ungaria

 • Înregistrări simultane în moneda națională si valută. Unele companii internaționale preferă să-și țină conturile într-o valută adițională de raportare, în special atunci când ratele de schimb fluctuează foarte mult. În Ungaria, acest lucru este permis atâta timp cât TVA-ul, impozitul pe profit și alte taxe pot fi arătate că derivă din tranzacții primare, la ratele de schimb corespunzătoare. LLP Dynamics a dezvoltat un add-on Multivalută pentru a îmbunătăți caracteristicile de bază Microsoft Dynamics NAV, pentru a permite raportarea de management la nivel de grup și respectarea cerințelor statutare.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați http://www.llpdynamics.com/