Google a lansat o noua tema de sarbatori: Let it Snow. Motorul de cautare Google a oferit o surpriza userilor sai, adaugand o noua tema pentru sarbatori. Atunci cand un user “Let It Snow” in casuta de cautare, rezultatele includ linkuri catre YouTube si melodia in cauza cantata de Frank Sinatra, Dean Martin si Michael Buble. In acelasi timp, veti putea vedea cum incep sa cada fulgi de zapada din partea de sus a monitorului si se aduna pe marginile ecranului. Odata ce se aduna destui fulgi, puteti sasa ii miscati cu cursorul. De asemenea mai exista butonul “Defrost” care curata ecranul de fulgi.

 

In noiembrie 2011, atunci cand scriati “do a barrel roll” in motorul de cautare ecranul se rotea la 360 de grade daca Web browserul era suficient de nou. In plus “ZZ” sau “RR” faceau acelasi lucru ca un omagiu pentru Nintendo’s Starfox 64. Google a introdus aceste mici surprize fara prea mare pompa.

 

Fiecare clip YouTube publicat dupa aprilie 2010 include un mini-joc Snake care poate fi activat apasand sagetile spre in sus si in jos simultan Google a creat mai multe versiuni ale motorului de cautare in limbaje precum Klingon, Hacker, Elmer Fudd, Pig Latin sau Pirate. In plus, Google Reader include posibilitatea de a introduce codul Konami pentru o surpriza legata de ninja. Dupa ce un user tasta “up, up, down, down, left, right, left, right, B, A, enter key” in Google Reader, bara laterala devenea albastra si un ninja aparea in partea stanga aecranului. Acelasi lucru de intampla si in Gmail.

 

Pentru mai multe informatii accesati: www.digitaltrends.com