GESY-PRO® EAM este o aplicatie software de tip Enterprise Asset Management, pentru administrarea centralizata a tuturor resurselor materiale, umane sau virtuale, adresandu-se in special organizatiilor mari si medii ce dispun de active pe care le utilizeaza direct sau indirect in derularea afacerilor si obtinerea de profit. Aplicatia software GESY-PRO® EAM realizeaza managementul centralizat al resurselor din cadrul companiei, indiferent de tipul acestora: active materiale (echipamente IT/non IT, terenuri, cladiri, vehicule etc.), active imateriale (contracte, documente, dosare, licente etc.), resurse umane (evidenta, pontaj, alocare echipe de lucru) sau alte categorii de resurse din cadrul organizatiei.

Aplicatia GESY-PRO® EAM ofera organizatiilor utilizatoare suport pentru toate activitatile legate de administrarea centralizata si controlul resurselor, cum ar fi:

  • Managementul locatiilor – In cadrul aplicatiei exista posibilitatea de a defini structura organizatiei, cu filiale, sucursale, departamente, gestiuni, precum si utilizatorii – beneficiari ai activelor, apartenenta acestora la structura organizatiei si managementul drepturilor. GESY-PRO® EAM este o solutie Web, astfel incat utilizatorii din orice locatie pot accesa aplicatia pe baza drepturilor si rolurilor setate.
  • Definirea resurselor – GESY-PRO® EAM ofera flexibilitate in ceea ce priveste tipurile de resurse care pot fi definite si gestionate. Astfel, fie ca este vorba despre echipamente, contracte, dosare, cladiri sau alte tipuri de active, acestea pot fi definite, gestionate si monitorizate. Pentru activele pentru care se doreste mentinerea evidentei se pot defini tipul, marca, precum si datele si documentele referitoare la achizitie, provenienta, garantie etc.
  • Managementul configuratiei – Aplicatia ofera o vedere completa asupra configuratiei fiecarui activ, atat la un anumit moment cat si sub forma de istoric. In orice moment se poate consulta configuratia actuala a unui activ, traseul componentelor intre diferite active precum si evolutia unui anumit activ in timp, din punct de vedere al structurii.
  • Managementul cererilor – prin intermediul acestui modul pot fi lansate si gestionate diverse solicitari, interne sau externe. Astfel, fluxurile de cereri de achizitie si dotare cu echipamente sunt mult mai cursive, se pot inregistra si administra incidentele, sesizarile si reclamatiile. O facilitate importanta o constituie faptul ca se pot genera rapoarte configurabile cu evidenta solicitarilor in timp, pe locatii si utilizatori, precum si rapoarte de informare asupra necesarului de achizitii si asupra statusului incidentelor si sesizarilor aparute.
  • Management operational – Aplicatia GESY-PRO® EAM permite urmarirea alocarii activelor pe utilizatori si locatii, a istoricului darii in folosinta si realocarii activelor intre utilizatori si ofera suport pentru inregistrarea, transmiterea si tiparirea diverselor documente (note de intrare-receptie, bonuri de consum, documente de transfer, procese verbale, cereri etc.).
  • Mentenanta si reparatii – In cadrul aplicatiei se mentine evidenta operatiilor efectuate asupra activelor, in regim de mentenanta planificata sau per incident, precum si a echipelor de interventii alocate in timp, pe diverse locatii. GESY-PRO® EAM permite generarea rapoartelor referitoare la apelurile de suport si incidentele inregistrate, statistica defectelor pe marci, utilizatori, locatii etc.
  • Automatizarea procesului de inventariere – Aplicatia ofera suport pentru realizarea si administrarea inventarelor in cadrul companiei. Inventarul se poate realiza inclusiv prin scanarea codurilor de bare de pe produse, prin intermediul echipamentelor mobile prevazute cu dispozitive pentru citirea acestor coduri.

Implementarea aplicatiei software GESY-PRO® EAM este foarte simpla, solutia fiind adoptata rapid de catre utilizatori, datorita interfetei intuitive. Aplicatia software poate fi disponibila pentru utilizare in scurt timp (cateva saptamani) de la debutul demersurilor legate de implementare (inclusiv training).

Printre proiectele desfasurate de GENESYS Systems se enumera implementarea GESY-PRO® in cadrul companiei Flash Group. Ca urmare a extinderii sale teritoriale, s-a simtit nevoia unei gestiuni clare in spatiu si timp a echipamentelor utilizate, precum si oferirea unui suport de plasare a sesizarilor privind defectiunile din sistemul de iluminat direct de catre beneficiarii serviciului – cetatenii. GENESYS Systems a venit in intampinarea acestor nevoi cu o propunere de solutie web, centralizata, bazata pe setul propriu de instrumente GESY-PRO®.

Solutia finala a rezultat din combinatia aportului de know-how Flash referitor la modul de gestionare al informatiilor in acest domeniu de activitate si expertiza de natura tehnica si de modelare detinuta de GENESYS Systems. Solutia este formata din trei module interconectate utilizate pentru gestionarea echipamentelor, inregistrarea sesizarilor si reclamatiilor publice, respectiv generarea de rapoarte, de interes public si intern. Facilitatile sistemului includ filtrari dinamice, ordonari si structurari ierarhice ale datelor, posibilitatea definirii cataloagelor personalizate si multiple, crearea de template-uri (sabloane) pentru generarea multipla de informatii (echipamente) identice.

GENESYS Systems detine un portofoliu bogat de aplicatii software proprii sau ca urmare a numeroaselor parteneriate incheiate: aplicatii pentru crearea si administrarea site-ului Web (GESY-PRO® WEB), platforme e-Business pentru conectarea on-line cu partenerii de afaceri (GESY-PRO® B2B), aplicatii de tip ERP, platforme complexe de billing (Metranet), precum si aplicatii de tip Network Inventory / Planning: N(i)2, EMC Smarts si nu numai.

 

Sursa: http://www.genesys4s.ro