Canon Europe, lider global în soluţii de imagine, a expus anul acesta la Drupa (3-16 Mai 2012, Dusseldorf) cea mai extinsă gamă de produse şi soluţii din industrie pentru imprimarea de volum, aceasta fiind şi prima apriţie publică pentru Canon de la achiziţia Océ, finalizată în Februarie anul acesta. Noul portofoliu de produse a atins opt zone specifice din piaţă, reuşind să ofere vizitatorilor o imagine de ansamblu.

Prin utilizarea a peste o sută de aplicaţii şi studii de caz ale clienţilor Canon, prezenţa în cadrul expoziţiei şi-a atins scopul, reuşind să ofere vizitatorilor noi idei despre cum să-şi crească afacerea.  Pe lângă furnizarea de instrumente şi tehnologii, Canon a oferit vizitatorilor informaţii despre programul Essential Business Builder Mentoring şi a susţinut o serie de seminarii despre concluziile rezultate din raportul Canon Insight.

Publicat la Drupa, cel de al patrulea raport Canon Insight See The Bigger Picture – Your customers’ view on the value of print, examinează opinia şi atitudinea cumpărătorilor precum şi aşteptările furnizorilor de servicii de imprimare.

David Preskett, directorul al departamentului de print profesional, Canon Europa, a declarat:

Acum că Drupa 2012 s-a încheiat, aş dori să vorbesc despre succesul expoziţiei, în ceea ce priveşte Canon. Ne-am prezentat la Drupa cu scopul de a inspira vizitatorii, arătându-le o altă perspectivă, precum şi oportunitaţile ce derivă din aceasta. Din feedback-ul pozitiv primit şi din numărul mare de participanţi la seminariile noastre Insight Report, este evident faptul că participanţii au simţit că au câştigat o perspectivă unică asupra afacerii lor. Numărul de vizitatori în standul Canon a fost unul impresionant, creând peste 10000 de noi oportunităţi. Deşi am avut o reprezentare puternică a zonei de clienţi din Europa de Vest, ne-a făcut plăcere să întâlnim grupuri mari de clienţi din SUA şi pieţele emergente, precum Orientul Mijlociu şi Brazilia.”

“Din perspectiva vânzărilor, am văzut comenzi impresionante de-a lungul gamei noastre de produse, de la imprimantele de producţie Océ cu alimentare continuă, la echipamentele Canon imagePRESS – de fapt, pe regiunea EMEA, am vândut un total de 390 de imprimante de producţie Canon si Océ. Oferind performanţe impresionante în materie de calitate şi viteză de lucru, inovatorul dispozitiv Océ Velocity a reuşit să genereze un interes crescut din partea vizitatorilor. La sfârşit de eveniment, putem spune că  anul acesta Drupa a reuşit să ne întreacă aşteptările. Prin cercetare intensivă şi idei inovatoare, vom continua să susţinem toţi clienţii ce au investit în expertiza pe care noi o oferim în domeniul de print.”

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiara regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).

 

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse ce pornesc de la camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

 

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecarui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

 

Canon are convingerea că luarea în considerare a climatului social şi a mediului înconjurător reprezintă o parte integrantă a unei afaceri sănătoase. Acest aspect este inclus în filozofia companiei, Kyosei – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”.