Compania GECAD NET, cu peste 23 de ani de experiență în furnizarea de soluții și servicii software pe piața din România, susține ediția din 2015 a Microsoft Summit din poziția de Innovation Partner și va oferi ca premiu, 12 ceasuri inteligente Vector Watch.

„Suntem o companie românească 100% care pune preț pe creativitate și ne sprijinim clienții în a fi inovatori atât în producție, cât și în procesele de business având ca obiectiv o competitivitate crescută a acestora pe plan local și internațional. Ca urmare a acestui focus, rezultatele înregistrate de GECAD NET în primele 9 luni sunt un motiv de mândrie: am reușit să dublăm vânzările de soluții cloud iar perspectivele până la final de an sunt pozitive”, spune Cristian Herghelegiu, CEO GECAD NET.

În 2015, GECAD NET a ajutat clienții să obțină randament maxim din investițiile în aplicații de productivitate, proiectare sau colaborare în cloud. Bugetele investite de aceștia s-au ridicat la peste un milion de euro.

Pentru a povesti într-un mediu relaxat despre tehnologii cloud și soluții de creștere în business, GECAD NET îi invită pe participanții la Microsoft Summit 2015 să viziteze standul companiei. La stand vor putea fi testate și câteva modele de Vector Watch, unul dintre cele mai populare branduri cu ADN românesc și impact global.

Microsoft Summit a reunit la ediția de anul trecut peste 1200 de pasionați de tehnologie.