Kaspersky Lab a desemnat GECAD NET primul partener Platinum în România. Compania GECAD NET este un furnizor de servicii IT integrate cu o experiență de peste 20 de ani pe piață, iar prin intermediul programului de parteneriat, Kaspersky Lab asigură acces la întreaga sa expertiză în domeniul soluțiilor de securitate și oferă instrumente eficiente de vânzare și marketing pentru abordarea optimizată a clienților.

La rândul lor, partenerii Kaspersky Lab asigură o prezență locală prin intermediul căreia clienții au acces direct la ultimele tehnologii și la expertiza companiei. Rețeaua vastă de parteneri, extinsă la nivel global, permite clienților să consulte specialiștii Kaspersky și să beneficieze de servicii complementare, oriunde s-ar afla.

“Clienții GECAD NET vor beneficia de cele mai bune prețuri de pe piață la soluțiile Kaspersky având posibilitatea de a-și reduce costurile de achiziție pornind mereu de la o analiză efectuată de echipa de consultanți pentru a defini structura optimă de licențiere”, declară Cristina Anton, Product Manager Security Solutions la GECAD NET.

Parteneriatul cu Kaspersky Lab reflectă importanța pe care GECAD NET o acordă securității datelor. În contextul multiplicării numărului amenințărilor la siguranța datelor pentru utilizatorii individuali, dar mai ales pentru companii, GECAD NET urmărește să protejeze fără compromisuri informațiile și infrastructura IT a clienților săi. “Parteneriatul va valorifica experiența de peste 20 de ani a GECAD NET în asigurarea securității, atât pentru companii de tip IMM, cât și pentru corporații și va contribui la construirea unui mediu informațional sigur pentru clienții săi”, declară Cristina Anton, Product Manager Security Solutions la GECAD NET.

“Rețeaua globală de parteneri Kaspersky Lab are patru niveluri pentru parteneriatele business-to-business: Registered Partner, Silver, Gold și Platinum”, a explicat Bogdan Pismicenco, Channel Manager pentru România și Bulgaria la Kaspersky Lab. “Pentru a susține eforturile lor de vânzare, Kaspersky le oferă demonstrații online de produs, suport pre-vânzare și pregătire tehnică, programe de stabilire a prețurilor și promoții. Clienții partenerilor au acces la soluții de securitate recunoscute și apreciate la nivel global care oferă protecție anti-malware, control endpoint, management de sistem și de patch, criptare de date și soluții de protecție pentru telefoanele mobile”, adaugă Pismicenco.

 

Cele patru niveluri de cooperare oferite de programele Kaspersky Lab reflectă nivelul de expertiză a partenerului și gradul lui de colaborare. Treapta de bază a programului este Registered Partner, care implică accesul la serviciile și instrumentele de lucru esențiale. Următoarele niveluri sunt Silver, Gold și Platinum Partner; fiecare treaptă presupune o gamă de servicii și soluții de securitate mai largă și un suport sporit din partea experților Kaspersky Lab.

Kaspersky Lab acordă statutul Platinum partenerilor care sunt angajați în atingerea obiectivelor de venituri, oferind servicii excelente pentru clienți, și care dau dovadă de abilități tehnice superioare.

GECAD NET are încheiate parteneriate cu unii dintre cei ai mari producători de software, printre care Microsoft LSP Partner, Adobe Gold Partner și Autodesk Gold Partner.

Potrivit estimărilor jurcătorilor din piața de securitate, companiile și utilizatorii individuali cheltuie anual aproximativ 10 milioane USD pe produse dedicate protecției datelor.