ZyXEL Communications, lider în domeniul soluțiilor de networking, soluții Internet de pentru afaceri mici și medii, și utilizatori finali, anunță astăzi onorabila primire a “Premiului CES Innovations 2013 pentru Design și Inginerie” pentru Gateway-ul LTE din categoria produselor pentru Home Networking. Premiul marchează încă o data poziția de top a companiei ZyXEL în cadrul tehnologiilor de rețea în bandă largă.

Produsele premiate CES Innovations își reflectă inovațiile și tehnologia folosită, ieșind în evidență printre sute de alte echipamente participante, fiind evaluate pe baza mai multor criterii – calitatea tehnologică, estetică și design, funcții pentru utilizator, caracteristici unice și contribuția la interacțiunea cu utilizatorul. Produsele premiate au dovedit că pot oferi performanță excelentă în comparație cu celelalte competitoare din categoria respectivă.

Dispozitivul câștigător al companiei ZyXEL – LTE5121 4G LTE, este un gateway all-in-one cu o mulțime de funcționalități, ideal pentru spații de locuit, IMM-uri și magazine precum cafenelele, ce au nevoie de conectivitate mobilă. Produsul oferă Internet fix 4G în bandă largă, împreună cu o gama completă de soluții de conectare ce include: Wi-Fi, Ethernet Gigabit, porturi VoIP și suport inteligent pentru acasă, precum: case automatizate, supraveghere, management energetic și sănătate, printre altele.

In Romania, echipamentul și-a dovedit potențialul, fiind puternic apreciat pe piața echipamentelor de rețea. Operatorii GSM care au implementat deja tehnologia 4G se pot bucura de funcționalitățile dispozitivului, LTE5121 fiind un produs extrem de versatil în special datorită faptului că acesta oferă și suport 3G, dovedindu-se astfel a fi o soluție convenabilă și ușor de instalat pentru toți operatorii GSM.” a spus Octavian Oancea, Country Manager, ZyXEL Romania.

CES International 2013 are loc in perioada 8-11 Ianuarie în Las Vegas, USA. Premiul pentru Gateway-ul ZyXEL LTE5121 4G LTE, va fi prezentat atunci, la Galeria de Inovații, în toate cele 4 zile. Dupa CES, prezentarea va avea loc în cadrul mai multor evenimente sponsorizate CEA (Consumer Electronics Association), in 2013.

Cei ce planuiesc să viziteze evenimentul sunt sfătuiți să viziteze galeria, pentru mai multe informații. Pentru detalii complete despre produse, vizitați www.zyxel.com/LTE Solutions, sau contactați reprezentanța ZyXEL locală.