moto g10, un telefon ideal pentru cei care doresc să exploreze funcții noi și interesante, este disponibil de astăzi în România, in magazinele Altex sau online la prețul de 728,90 lei.

Noul moto g10 oferă un sistem de camere quad de 48MP, cu care se pot realiza cu ușurință fotografii mai clare în lumină scăzută, chiar și pe timp de noapte. De la portrete remarcabile și prim-planuri incredibil de detaliate, noul dispozitiv vine echipat cu tehnologiile Quad Pixel și Night Vision pentru fotografii mereu reușite. Mai mult, moto g10 este echipat cu un obiectiv cu unghi foarte larg, cameră Macro Vision și un senzor de adâncime.

Datorită bateriei de 5000 mAh, încărcarea lui moto g10 se face o dată la două zile. Acest lucru se traduce prin ore de streaming de muzică și video sau ore în șir de navigare pe siteuri web. Cu ajutorul unui spațiu de 64GB, moto g10 stochează tot conținutul necesar, iar pentru mai mult spațiu de stocare, se mai pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Experiențele de zi cu zi, cum ar fi fotografierea sau utilizarea Asistentului Google, sunt mai rapide când sunt alimentate de AI-ul din spatele platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 460. Datorită celor 4GB RAM de ultimă generație, dispozitivul oferă performanțe sporite care redau grafica mai rapid, fără a diminua din durata de viață a bateriei.

Display-ul de 6,5″ Max Vision HD+ oferă o experiență de divertisment incredibilă. Are un raport de aspect de 20:9 și un raport ecran-corp de 85% pentru o vizualizare imersivă și o navigare rapidă.

Inovații software utile

My UX oferă o suită cuprinzătoare de instrumente care se bazează pe sistemul de operare Android de la Google, care permite utilizatorilor să ducă muzica, videoclipurile și jocurile la nivelul următor, cu setări personalizate. Pe lângă funcțiile deja cunoscute de utilizatorii Motorola, cum ar fi aprinderea lanternei rapid, cu un simplu gest sau pornirea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii, noua glisare permite împărțirea ecranului în două pentru mai multe activități simultan.

My UX oferă o experiență Android curată, utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a lui Android 11 fără skinuri software ciudate sau aplicații duplicate. Are o putere mai bună de gestionare a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie, un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această actualizare de la Google. Android 11 aduce, de asemenea, funcții de accesibilitate noi și îmbunătățite utilizatorilor Motorola.

moto g10 este disponibil începând de azi în România, în magazinele Altex și online, la prețul de 728,90 lei.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de Facebook, Instagram și YouTube.