SIVECO Romania anunta ca Florin Ilia ocupa, cu efect imediat, pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al companiei. Numirea a fost facuta de catre actionari si Consiliul de administratie SIVECO, in urma deciziei doamnei Irina Socol de retragere din functiile executive. Compania anunta totodata si cooptarea in Consiliul de administratie a doamnei Doina Binig, Vicepresedinte Strategie. 

 „Nu doresc ca actuala situatie sa afecteze activitatea companiei. Pana la clarificarea situatiei, am decis sa ma retrag din pozitia de Director General, urmand ca SIVECO sa fie condusa pe mai departe de catre echipa de profesionisti care a adus recunoastere internationala firmei si industriei IT din tara noastra“, spune doamna Irina Socol.

Compania colaboreaza in continuare cu autoritatile cu privire la orice acte judiciare vizand compania si pe reprezentantii sai.

„Din punct de vedere operational si managerial, SIVECO functioneaza la parametri normali. Ne respectam toate angajamentele asumate fata de clientii si partenerii nostri in proiectele nationale si internationale pe care le derulam. Soluţiile informatice dezvoltate de echipa noastra contribuie semnificativ la modernizarea unor domenii esenţiale ale societaţii: economie, educaţie, sanatate, cultura, mediu, contribuind la cresterea calitaţii vieţii cetatenilor romani si din 27 tari de pe patru continente”, declara Florin Ilia, noul Director General al SIVECO.

Florin Ilia (47 ani) este absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din Universitatea din Bucuresti. Este specialist in sisteme IT, cu o solida experienta in coordonarea proiectelor nationale de mare complexitate, precum si unul din artizanii extinderii internationale a companiei. S-a alaturat echipei SIVECO Romania in 1994.

Doina Binig (45 ani) este absolventa a Facultatii de Energetica din cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti. S-a alaturat echipei SIVECO Romania in 2007, coordonand activitaţile de dezvoltare a strategiei companiei. Doina Binig lucreaza in domeniul IT din 1993, avand o importanta experienta acumulata in companii multinationale.