• Flip lansează două planuri de asigurare pentru dispozitive recondiționate;
  • Printre avantajele oferite se numără acoperire internațională și asigurare în caz de furt;
  • Prețurile polițelor pornesc de la 99.9 lei.

Flip, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor pe care le reintroduc pe piață ca noi, anunță lansarea serviciului de asigurare a dispozitivelor comercializate pe Flip.ro.

Serviciul de asigurare a dispozitivelor este disponibil atât pentru persoane fizice care achiziționează de pe Flip.ro, cât și pentru persoane juridice care apelează la soluțiile oferite de Flip Business pentru a achiziționa flota de telefoane pentru salariați. Asigurarea poate fi achiziționată de cumpărători din România, doar împreună cu dispozitivul, la momentul efectuării comenzii, și poate fi achitată doar în aceeași modalitate de plată cu cea utilizată pentru cumpărarea dispozitivului (ex: plata online cu card bancar, plata în rate sau cu factură etc.).

Flip oferă două variante de polițe de asigurare: Flip CASCO și Flip CASCO+. Asigurarea dispozitivelor la Flip include acoperire internațională și oferă protecție completă în cazul daunelor accidentale, chiar și în afara garanției, urmând ca dispozitivul să fie reparat sau înlocuit. Asigurările sunt valabile pe perioada călătoriilor în întreaga lume, în limita a 60 de zile a deplasării. În plus, Flip CASCO+ asigură și cazurile de furt.

Introducerea serviciului de asigurări face parte din strategia noastră de a încuraja obiceiurile de consum mai sustenabile când vine vorba de electronice, și de a promova principiile economiei circulare, în rândul consumatorilor și mediului de afaceri. Asigurările oferă o plasă de siguranță cumpărătorilor, care nu mai sunt nevoiți să achiziționeze un nou dispozitiv atunci când cel pe care îl dețin este accidentat sau să investească sume mari în reparații, mai ales dacă dispozitivul se află în afara garanției. Dispozitivele recondiționate de specialiștii Flip la cele mai înalte standarde, în service-ul propriu, primesc a doua șansă, durata de viață fiind extinsă și în același timp funcționând 100% în parametri optimi, ca cele noi din magazine. Toate telefoanele comercializate de Flip au 2 ani garanție și prin introducerea serviciului de asigurare, contribuim și mai mult la diminuarea fenomenului de e-waste, oferind o durată de viață chiar și mai lungă a dispozitivelor, iar clienților soluții mai prietenoase cu mediul, dar și protecție financiară”, declară Nicolae Trofin, Chief Sales – Business Partnerships la Flip.

Polițele de asigurare Flip CASCO și Flip CASCO+ pot fi încheiate pe o perioadă de 12 sau 24 luni, numai odată cu achiziționarea dispozitivului ce urmează a fi asigurat. Prețul poliței de asigurare este calculat în funcție de prețul telefonului. În cazul Flip CASCO, prețul poliței pornește de la 99.9 lei pentru 12 luni, respectiv 179.9 lei pentru 24 de luni. În cazul Flip CASCO+, prețurile pornesc de la 124.9 lei pentru asigurarea pe 12 luni, și de la 224.9 lei pentru 24 de luni.

Partenerul pentru polițele Flip CASCO și Flip CASCO+ este Assurant Europe Insurance N.V.