TRENDnet, cel mai bun brand de hardware pentru rețea wired și wireless din clasa sa, anunţă astăzi disponibiliatea unui nou docking-station USB 3.0 universal, modelul TU3-DS2, ce oferă un spor de performanţă profesioniştilor aflaţi în permanentă mişcare. Noul dispozitiv permite conectarea a maxim două monitoare, transformând orice laptop într-un adevărat workstation de birou, eliminând astfel disconfortul dat de lucrul pe un ultrabook mic şi incomod.

Ocupa foarte putin spaţiu pe birou, fiind orientat pe vertical şi nu necesita un CD de instalare, totul funcţionând prin simpla conectare a monitoarelor la docking station. TU3-DS2 permite conectarea a două dislay-uri 1080p HD, oferind astfel unei staţie de lucru un total de 3 monitoare (inclusiv cel de la laptop).

Ca şi dotări, TU3-DS2  oferă suport audio 5.1 prin portul HDMI, doua jack-uri pentru caşti/microfon situate pe partea frontala a dispozitivului, un port EthernetGigabit, precum şi un total de şase porturi USB. Dintre acestea, doua porturi USB 3.0(frontale) sunt folosite pentru conectarea dispozitivelor de stocare(flash-uri sau HDD-uri USB), în timp ce restul de patru porturi USB 2.0 folosesc la conectarea perifericelor (mouse, tastatură, imprimantă, scanner).