Pe măsură ce mai multe companii și angajați adoptă un model de lucru hibrid, este esențial să investim în tehnologiile care să îi ajute pe angajați să colaboreze mai bine indiferent unde lucrează sau de rolul acestora. Indiferent dacă este vorba de creatori de conținut sau ingineri, de analiști sau persoane ce lucrează în departamentul de marketing, o configurație perfectă de birou ne ajută să fim și mai productivi. Acesta este obiectivul gamei de monitoare Dell lansată la ediția din acest an a CES: creșterea experienței de lucru și creșterea productivității angajaților.

Conferințe video simplificate și sigure

Dell a prezentat la începutul acestui an primele monitoare de conferință video din lume certificate pentru Microsoft Teams – monitorul de conferință video Dell 24 (C2422HE), monitorul de conferință video Dell 27 (C2722DE) și monitorul de conferință video curbat Dell 34 (C3422WE). Prin intermediul acestora, puteți să vă alăturați instantaneu întâlnirilor online cu ajutorul unui buton Microsoft Teams dedicat printr-o singură atingere. Modelele include caracteristici dedicate creerii unui mediu în care utilizatorul intră cu naturalețe și senzația de proximitate a interlocutorilor este pregnantă. Camera IR pop-up cu rezoluția de 5MP, boxele integrate duble de 5W și microfonul cu anulare a zgomotului vă permit să colaborați cu o claritate video și audio uimitoare. Veți avea o experiență de conectare mai sigură și mai convenabilă utilizând conectarea prin recunoaștere facială cu Windows Hello și comenzile hands-free cu Microsoft Cortana. Aceste monitoare de videoconferință vin, de asemenea, cu ComfortView Plus, o soluție proprietară Dell de lumină albastră încorporată, care reduce emisiile de lumină albastră, oferind în același timp o acuratețe excelentă a culorilor.

Gata pentru Teams

Un singur buton pentru a accesa întâlnirile de pe Microsoft Teams, un indicator LED pentru a vă informa despre o alertă de pe platforma Teams. Colaborare simplificată oferită de o cameră IR integrată pentru conferințe video FHD cu difuzoare încorporate duale de 5 W care pot furniza comunicarea din orice spațiu de lucru, anulând conversația de fundal cu microfonul său de anulare a zgomotului. Iată o serie de caracteristici pe care angajații care de mai bine de un an de zile au trebuit să se adapteze rapid la noua realitate le vor aprecia la justa lor valoare. În plus, Dell a avut grijă ca aceste echipamente dedicate să întrunească condiții de securitate avansate. Astfel, camera web pop-up se ascunde în siguranță în afara vederii atunci când nu este utilizată, iar cu ajutorul soluției de recunoaștere facială prin Windows Hello se adaugă un nivel avansat de securitate.

Camera de 5MP înregistrează videoclipurile la rezoluție FHD cu o rată de 30 de cadre pe secundă cu unghi de vizualizare larg de 178°/178° prezintă vederi superioare și culori consistente ideale pentru videoconferințe.

Centru de productivitate

Cu opțiuni de conectivitate prin cablu, cum ar fi RJ45 și USB-C, monitoarele asigură legături pentru transmisiuni de date prin Ethernet, alimentare cu energie, transmisiuni audio și video fiabile, totul într-o configurare simplă, fără a ridica probleme utilizatorului.

Prin USB-C obțineți alimentarea cu energie până la 90W, având posibilitatea de a încărca laptopul, chiar și atunci când monitorul este oprit, cu ajutorul funcției Always On Power Delivery. Această soluție cu un singur cablu economisește, de asemenea, până la 72% din timpul de configurare a spațiului de lucru, reduce dezordinea cablurilor și transmite energie, date și sunet – toate simultan.

Cele două porturi USB de mare viteză 5Gbps (USB 3.2 Gen1) lasă libertarea utilizatorului de a conecta orice dispozitiv periferic și de a-l ține la îndemână. Bineînțeles, specialiștii responsabili cu design-ul produselor de la Dell nu au uitat să includă un spațiu pentru încărcarea telefonului mobil cu un port de acces rapid USB-C ce asigură încărcare de până la 15W.

Multitasking-ul este susținut eficient de de caracteristica inteligentă Auto KVM prin intermediul căreia realizându-se conectarea a două unități PC simultan, detectând automat al doilea PC conectat și dând posibilitatea utilizatorului de a comuta fără probleme între cele două surse. Switchul KVM (tastatură, video și mouse) vă permite să controlați ambele PC-uri cu o singură tastatură și mouse și, în plus, puteți spori eficiența cu 21% adăugând un al doilea monitor prin caracteristica „daisy chain”.

Ecran curbat pentru experiență imersivă

Modelul C3422WE cu diagonala de 34 de inci ține cont de impactul pe care îl are dimensiunea foarte mare a monitorului și asigură o experiență imersivă printr-o curbură crescută a ecranului ce îmbunătățește câmpul vizual, reduce reflexiile și creează o focalizare vizuală aproape uniformă. Acest lucru reduce mișcarea ochilor pe ecran, astfel încât să puteți lucra confortabil pentru o perioadă mai lungă, iar viziunea periferică extinsă creează adâncime pentru câmpul vizual, lățime incredibilă și o vizualizare care vă ajută să vă concentrați.

Gestionare simplă prin funcții dedicate

Caracteristicile complexe ale monitoarelor de conferință video sunt gestionate prin intermediul unei suite de aplicații și funcții ce transformă experiența de utilizare. Astfel, Easy Arrange vă permite să plasați cu ușurință mai multe aplicații pe unul sau mai multe ecrane cu 38 de partiții de ferestre prestabilite și posibilitatea de a personaliza până la cinci ferestre, oferindu-vă abilități multitasking îmbunătățite.

Mai multe informații legate de aceste noi modele puteți găsi la www.asbis.com

Latitude 5520 notebook in home office.