In perioada 19 – 21 septembrie, EXE Software a participat in calitate de expozant la prima editie a expo-conferintei Internet & Mobile World.

Evenimentul a reunit pe parcursul celor trei zile peste 75 de expozanti si 30 de speakeri internationali ce au prezentat actualele tendinte din domeniu precum digital marketing, esFields pe tablete si pe smartphone-uri cu sistemiOS sau Android.

Pe langa oportunitatea de lansare a aplicatiei mobile esFields, EXE Software s-a bucurat de stabilirea a zeci de contacte de business care, pe viitor, pot fi concretizate in frumoase colaborari de lunga durata.

EXE Software a fost prezenta la stand cu produse specific dezvoltate pentru imbunatatirea activitatilor si optimizarea costurilor, precum solutii mobile pentru colectarea, transmisia si centralizarea de date, solutii colaborative pentru imbunatatirea fluxurilor de lucru si managementul intern al documentelor, aplicatii pentu managementul bazelor de date, analiza, statistica si raportare de date si sisteme de management al datelor de vanzari.