Maguay a organizat impreuna cu Oracle un eveniment dedicat prezentarii solutiilor pentru infrastructura de stocare, destinate atat companiilor medii, cat si companiilor mari si institutiilor publice.

In data de 16 aprilie 2013, in cadrul Hotelului Hilton s-a desfasurat evenimentul “Solutii inteligente de stocare”. Specialistii Oracle si Maguay prezenti la eveniment au vorbit despre  importanta sistemelor de stocare, securitatea bazelor de date si beneficiilor pe care le pot obtine participantii din parteneriatul Oracle – Maguay.

“In parteneriatul cu Oracle, Maguay vine cu expertiza proprie relevanta in domeniul infrastructurilor de tip server si storage.

„Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 20 de ani de activitate solutii performante la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand aceasta viziune, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse.”, a completat Corvin Pughin , Director Comercial Maguay.

„Ne bucuram sa avem un partener precum Maguay cu o experienta foarte mare in zona de infrastructura hardware dar si software, capabil sa implementeze solutii pentru infrastructuri complexe. Avem convingerea ca acest eveniment este un pas important in cresterea vizibilitatii portofoliului de produse si solutii Oracle in Romania si va duce la intarirea parteneriatului cu Maguay, in calitate de Oracle Gold Partner.” a declarat Florin Draganescu, Alliance & Channels Director, Oracle Romania.

Prezentarile din cadrul evenimentului, sustinute de reprezentantii Oracle, s-au axat pe prezentarea strategiei pe care o are Oracle in privinta echipamentelor de stocare, enumerarea avantajelor acestor sisteme si a securitatii bazei de date.

Prezentarea Maguay de la finalul evenimentului a pus accentul pe integrarea sistemelor de stocare Oracle cu servere Maguay si a inclus citeva solutii hardware si software cu preturi orientative. Solutiile prezentate se adreseaza companiilor mijlocii, cat si companiilor mari si institutiilor publice.