Canon anunţă premierea a patru dintre produsele companiei de către European Imaging and Sound Association (EISA). Printre ele, DSLR-ul EOS 5D Mark III a primit premiul “European Advanced SLR Camera 2012-2013”, scoţând astfel în evidenţă calitatea de lider de piaţă a produselor foto şi video Canon.

Ca o continuare a succesului renumitului EOS 5D Mark II, şi după implementarea feedback-ului primit de la fotografii profesionişti din toată lumea, apariţia EOS 5D Mark III oferă o libertate artistică fără grad de comparaţie, chiar şi pentru cele mai dificile cadre.

Comentând despre Canon EOS 5D Mark III, juriul EISA a declarat: “Canon EOS 5D Mark III este o cameră foto extrem de versatilă şi, în acelaşi timp, o cameră video DSLR ce filmează la nivel profesional. Chiar dacă specificaţiile sunt similare predecesoarei, Canon EOS 5D Mark III beneficiază de îmbunătăţiri substanţiale atât la nivel de fotografie, cât şi la nivel de performanţe. Senzorul CMOS cu 22 milioane de pixeli oferă rezultate foarte bune în condiţii de luminozitate normală sau redusă. În acelaşi timp, beneficiază de sistemul avansat de focalizare în 61 de puncte  ca şi  modelele profesionale Canon. Mai mult, noua generaţie EOS 5D are o mai mare rezistenţă la condiţiile meteo nefavorabile şi poate trage în rafală 6 cadre pe secundă.”

Premiile EISA sunt acordate în funcţie de voturile editorilor celor mai importante 50 de reviste din 18 ţări. Aceste premii scot în evidenţă combinaţia de tehnologie avansată, funcţii şi design de top. Juriul ediţiei de anul acesta a considerat că cele patru produse Canon sunt cele mai bune din categoriile în care au fost încadrate.