EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni în domeniul telecom și unicul sponsor din acest domeniu al celei de-a 13-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), încurajează cinefilii cu 450 de bilete la TIFF și un smartphone Samsung Galaxy S5.

 „Aceasta este a doua colaborare pe care o avem cu TIFF, prima având loc în 2010, însă ediția de anul acesta este cu atât mai importantă pentru noi cu cât suntem printre principalii sponsori. Este un festival de mare amploare, care a ajuns să fie cunoscut în rândul cinefililor și a consumatorilor de evenimente culturale pe plan național și chiar internațional.  Suntem mândri să susținem acest festival care a luat naștere în Cluj, precum EuroGsm”, a declarat Cristina Szabo, Manager Marketing EuroGsm.

În perioada premergătoare evenimentului, EuroGsm a lansat un concurs pentru cinefili, prin care oferă zilnic, până în 30 mai, prin tragere la sorți, 50 de bilete la un film din cadrul festivalului, participanții fiind înscriși automat și în cursa pentru premiul cel mare, un telefon Samsung Galaxy S5.

Pentru înscriere, participanții trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul www.eurogsm.ro/tiff2014.

„Ne-am propus să acordăm gratuit, clienților EuroGsm și prietenilor noștri de pe Facebook, 450 de bilete pentru a-i încuraja să ia parte la acest eveniment, alături de EuroGsm. În prezent, am extras 250 de câștigători, urmând ca restul de bilete să fie acordate zilele urmatoare”, a precizat Cristina Szabo.

Compania va lansa un al doilea concurs în perioada 30 mai – 08 iunie pentru participanții la festival, iar cei interesați să afle mai multe detalii pot consulta regulamentul oficial al concursului.