EuroGsm comercializează serviciul  de televiziune prin satelit Orange TV, care include acces la cel mai mare număr de canale HD din România: peste 40 de canale High Definition, dintre care 26 de posturi în premieră pe piaţă în acest format. Oferta conţine trei tipuri de abonamente pentru serviciile TV, la preţuri ce variază între 5 şi 12 euro pentru abonamentele pe 24 de luni. Pentru abonaţii Orange, preţurile abonamentelor încep de la 3,5 euro pe lună, aceştia beneficiind de reduceri de până la 30%. Fiecare dintre cele trei abonamente oferă acces la posturile TV pe televizor şi pe computer. Abonamentele sunt disponibile și pentru clienții altor rețele de telefonie mobilă şi pot fi activate în oricare din cele 113 magazine din rețeaua naţională EuroGsm.

Cele trei tipuri de abonamente Orange TV disponibile în magazinele EuroGsm sunt Local HD (36 de canele, dintre care 6 HD), World HD (65 de canale, dintre care 19 HD) și Universe HD (95 de canale, dintre care 35 HD), plus o extraopțiune pentru adulți, SuperNights HD (5 canale HD).

Prețurile abonamentelor variază între 5 și 12 euro pe lună pentru clienții non-Orange, în timp ce abonaţii Orange beneficiază de reduceri de 20% sau 30% pentru un abonament pe 24 de luni, în funcţie de numărul de SIM-uri deţinute. La abonamentele pentru 12 luni, preţurile sunt cuprinse între 6 şi 13 euro pe lună.

„Pentru activarea serviciului Orange TV este suficientă încheierea unui contract în oricare din magazinele din rețeaua EuroGsm, urmând ca o echipă de tehnicieni profesioniști să se deplaseze la domiciliul clientului și să instaleze în cel mai scurt timp Set Top Box-ul și kit-ul pentru antenă”, a declarat Zoltan Halmai, directorul comercial al EuroGsm.

Serviciul Orange TV este disponibil și prin internet, putând fi accesat deja de pe computer, desktop sau laptop, iar în curând, și de pe smartphone sau tabletă, în cadrul aceluiaşi abonament TV.  Clienţii au astfel posibilitatea să urmărească în direct atât posturile lor TV favorite, cât şi filme sau emisiuni înregistrate, oriunde s-ar afla, pe orice dispozitiv, totul cu un singur abonament Orange TV. EuroGsm, cel mai mare partener Orange pentru distribuţia de produse şi servicii, oferă o gamă largă de laptopuri, tablete şi smartphone-uri la prețuri avantajoase.

De asemenea, în magazinele EuroGsm este în derulare o campanie promoțională valabilă până în 15 septembrie. Astfel, clienții care activează unul dintre cele trei abonamente Orange TV primesc un voucher de reducere în valoare de 200 RON, ce poate fi utilizat la cumpărarea unui televizor Samsung Full HD din magazinele partenere.