Incepand  cu data de 23 ianuarie 2012, ePayment devine PayU Romania, trecand astfel in ultima etapa a procesului de rebranding inceput in urma cu 6 luni.

„PayU este un nume nou, dar si o promisiune noua pe care o facem tuturor partenerilor nostri, fie ca sunt clienti, cumparatori finali, banci, organizatii de carduri. Impreuna cu partenerii nostri, dorim sa ducem comertul electronic romanesc la o noua etapa, venind catre cumparatori cu instrumente care sa faciliteze achizitiile online.
Vom oferi, de asemenea, companiilor partenere din mediul online noi posibilitati de incasare si noi servicii care sa le ajute sa isi dubleze veniturile din vanzarile pe Internet in urmatorii ani”
, spune Cristian Herghelegiu, Country Manager PayU Romania.

Avand operatiuni in intreaga Europa Centrala si de Est, grupul PayU va oferi magazinelor online din Romania, atat servicii si metode noi de plata care sa sustina cresterea comertului electronic, cat si oportunitati de crestere a afacerilor, atat prin  acces la resursele si experienta grupului, cat si prin facilitarea extinderii in pietele internationale, acolo unde grupul este prezent.

“Dorim sa atingem toate aceste obiective exploatand la maximum experienta acumulata de companie in cei 7 ani de la infiintare, dar si resursele pe care le avem la dispozitie ca parte a unui grup international, PayU. Vom promova in continuare toate valorile dupa care ne-am ghidat pana acum si vom adauga altele la fel de importante care sa ne ajute sa oferim clientilor si celorlalti parteneri o experienta online extrem de sigura dar si comoda, relaxata, distractiva, bazata pe o tehnologie  inovatoare, foarte securizata si care tine pasul continuu cu ultimele tendinte mondiale”, adauga Cristian Herghelegiu.

Lansarea noului brand este marcata si prin debutul campaniei Fii Ambasador PayU! care se va derula in perioada 23-29 ianuarie 2011 in diverse medii de comunicare, online si offline si al carei obiectiv este informarea cat mai multor cumparatori online despre schimbarea de brand.

Campania are ca mesaj central ePayment devine PayU si este sustinuta prin intermediul a 22 de Ambasadori PayU, clienti PayU Romania care pun la bataie creativitatea echipelor de marketing si comunicare pentru promovarea noului brand PayU in schimbul posibilitatii de a castiga unul dintre cele 3 premii dedicate celor mai buni Ambasadori, in valoare totala de 22.000 euro.

“Ne bucura faptul ca sunt atat de multi parteneri alaturi de noi intr-un moment de o extrem de mare importanta atat pentru PayU, cat si pentru intreaga piata de comert online romaneasca. Suntem convinsi ca Ambasadorii vor sti cel mai bine sa transmita catre cumparatorii online din Romania mesajul schimbarii si valorile care ne anima pe noi si pe multi dintre ei”, conchide Cristian Herghelegiu.

La finalul campaniei, dupa evaluarea cantitativa si calitativa a campaniilor tuturor celor 22 de Ambasadori, vor fi acordate: Marele Premiu in valoare de 15.000 de euro, Premiul Juriului pentru Creativitate in valoare de 5.000 de euro si Premiul PayU in valoare de 2.000 de euro. Regulamentul campaniei este prezentat online.  Castigatorii celor 3 premii vor fi anuntati pe data de 13 februarie.