Conform celor anuntate, Endava, furnizor de servicii IT, va efectua in primul semestru al acestui an, peste 250 de angajări la nivel
naţional, fiind astfel unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT în 2012. Cele mai multe angajări vor avea loc la Iaşi, unde se desfasoara în perioada 24-28 ianuarie şi primul eveniment de recrutare organizat în acest an – ENDAVA Career Days.

Printre cei mai căutaţi IT-işti se numără dezvoltatori Java şi .Net, testeri software, project manageri şi business analişti. În acelaşi  timp, pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca şi Bucureşti sunt căutate profile cum ar fi arhitecţi software, specialişti business Inteligence, ingineri de suport, analişti service desk sau 3rd line consultants pe tehnologii Microsoft şi Unix & Networking.

Dintre cele 250 de angajări anunţate pentru prima jumătate a acestui an, aproximativ 180 sunt poziţii deschise la Iaşi, unde compania numără în prezent peste 130 de angajaţi. La Cluj-Napoca, unde se află cel mai mare centru de dezvoltare al companiei din România, cu peste 190 de angajaţi, vor fi recrutaţi alţi 35 de specialişti IT în primele 6 luni din acest an. În Bucureşti, unde compania are un centru regional de coordonare şi consultanţă, compania îşi va extinde echipa de la 10 la 50 de persoane.

Aproximativ 20% dintre posturile deschise la Iaşi şi Cluj-Napoca se adresează candidaţilor entry-level, în timp ce restul posturilor sunt destinate în proporţii egale candidaţilor cu un nivel mediu de experienţă şi seniori. Cele mai multe poziţii sunt deschise pentru dezvoltatori Java şi .Net, testeri software, project manageri şi business analişti.

„Proiectele pe care Endava le desfăşoară din centrele de dezvoltare din România, în special pentru clienţi din Marea Britanie, dar şi din SUA şi România, necesită în momentul de faţă un ritm de creştere mai accelerat al numărului de angajaţi. La finalul acestui an, sediul din Iaşi va fi cu siguranţă cel mai mare centru al companiei din România şi Europa de Est, însă pentru a doua jumătate a lui 2012 este programată şi extinderea centrului din Bucureşti, cu până la 100 de persoane”, a afirmat Marian Popa, Managing Director Endava pentru Europa Centrală şi de Est.

Endava este una dintre companiile de servicii IT cu cea mai mare crestere din Europa, avand peste 750 de angajati in Marea Britanie, SUA, Romania si Moldova.

Evenimentul “Career Days include si prezentari cu teme precum:

– Disfunctionalitati ale muncii in echipa  – Internship pentru studenti  – Looking inside the scrum for students/seniors — what makes a great team member?    –  Business Process Management     – Talent Management

Pentru detalii: http://www.endava.com/ro-RO/Careers/Career-Days-Iasi.aspx