Furnizorul de soluții software de business Entersoft România începe un program național de extindere a rețelei de parteneri pentru a obține o acoperire teritorială cât mai bună și pentru a fi mai aproape de clienții companiei.

Programul include cursuri de pregătire, sprijin dedicat în procesul pre și post vânzare, beneficii comerciale avantajoase, acesta fiind deja validat în alte țări unde compania este prezentă, precum Grecia, Bulgaria, Cipru sau Arabia Saudită.

În regiune, compania Entersoft are peste 80 de parteneri activi. De la început, am mizat foarte mult pe astfel de programe și ne dorim să construim o relație puternică și de încredere cu toți partenerii noștri. Într-o piață dinamică așa cum este cea din România, transformările continue și parteneriatul cu Entersoft înseamnă mai multe oportunități de afaceri pentru companiile prezente în programele noastre de parteneriat“, menționează Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Toate companiile partenere Entersoft România beneficiează de cursuri de training și certificări tehnice, instrumente personalizate de marketing, vânzări și consultanță tehnică în vederea implementării și supervizării cu succes a soluțiilor companiei. Atât companiile aflate la început de drum, cât și partenerii cu o istorie mai îndelungată în piața locală, beneficiază de același tratament având posibilitatea să își dubleze cifra de afaceri alături de Entersoft România.

Programul nostru de parteneriat are un obiect clar: să ne susținem partenerii în dezvoltarea unor proiecte complexe, oferind clienților finali o platformă avansată de tip ERP – CRM – Mobile – eCommerce, ușor de personalizat pentru a oferi cele mai bune rezolvări la solicitările fiecărei companii, continuă Cristi Cozic.

Anul trecut, partenerii Entersoft au implementat în țară soluțiile Entersoft Business Suite și Entersoft Expert la companii din zona de distribuție și servicii.

În 2013, Entersoft România a înregistrat o creștere cu 80% a cifrei de afaceri, ajungând la venituri anuale de peste 630.000 de euro.

În România, Entersoft este prezentă din 2008 și numără printre clienții săi companii precum JTI România, Editura Litera International, Eolenvest, Grupul Editorial Corint, Heveco, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources, Interallis Chemicals, MAP, Mobifin.

Pentru mai multe informații legate de programul de parteneriat gândit de Entersoft România, puteți consulta site-ul companiei: www.entersoft.ro.