Entersoft Romania anunta extinderea retelei de parteneri prin semnarea unui contract de colaborare cu firma timisoreana Soft Net Consulting. In cadrul parteneriatului, Soft Net Consulting va vinde si implementa in zona de vest a tarii, intreg pachetul de solutii Entersoft, care contine: ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, eCommerce si Business Intelligence.

Pentru asigurarea calitatii proiectelor, Entersoft Romania ofera suport, acces la documentatie si resurse de marketing, training si certificari tehnice si de business, sprijin dedicat in procesul pre si post vanzare, cat si beneficii comerciale, in concordanta cu programul de parteneriat pe care compania il deruleaza la nivel regional. Atat companiile aflate la inceput de drum, cat si partenerii cu o istorie mai indelungata in piata locala, beneficiaza de acelasi tratament avand posibilitatea sa isi dubleze cifra de afaceri alaturi de Entersoft Romania.

Semnarea contractului de parteneriat cu Soft Net Consulting reprezinta validarea modelului de business, pe care Entersoft il are la nivel regional, unde deja exista peste 80 de parteneri. Obiectivul nostru este sa fim cat mai aproape de piata, prin companii locale ce inteleg valoarea clientilor si pot oferi servicii de calitate. Soft Net Consulting are atat o buna intelegere a economiei din vestul tarii, cat si o echipa cu experienta in livrarea solutiilor de business dovedita in peste 15 ani de activitate, ” considera Cristi Cozic, Country Manager, Entersoft Romania.

Planul de afaceri al Soft Net Consulting, pentru noua linie de business, prevede alocarea unei echipe dedicate de consultanti, certificarea acestora pe solutiile Entersoft precum si derularea unor campanii locale de vanzari. Pe baza solutiilor Entersoft, Soft Net Consulting va oferi prospectilor din vestul tarii o platforma tehnologica avansata, usor parametrizabila, dezvoltata pe baza celor mai noi inovatii ale tehnologiei Microsoft .NET ce ofera un timp scurt de implementare, la costuri avantajoase.

Prin parteneriatul semnat cu Entersoft, Soft Net Consulting aduce in portofoliu solutii de business performante care raspund exigentelor celor mai mari companii din vestul tarii. Intram in prima liga profesionista a furnizorilor de consultanta in solutii informatice si orice client care doreste optimizarea activitatii si cresterea performantei economice, indiferent de dimensiunea companiei sau de industria in care activeaza, va gasi acum in oferta Soft Net Consulting solutia potrivita,” afirma  Dorin Andreica,  Managing Partner  Soft Net Consulting.

Anul trecut, partenerii Entersoft Romania au implementat in tara solutiile Entersoft Business Suite si Entersoft Expert la companii din zona de distributie si servicii.

La nivel regional, Entersoft deruleaza in mod curent un program complex de parteneriat ce acopera toate tarile in care companie este prezenta (Grecia, Romania, Bulgaria, Cipru sau Arabia Saudita) si organizeaza la Atena o conferinta anuala cu partenerii.