Ajuns la a V-a ediție, DreamHack Bucharest 2015 va oferi vizitatorilor și spectatorilor cel mai bogat program de competiții și divertisment de până acum.

Organizatorii DreamHack Bucharest 2015 au publicat programul evenimentului, disponibil la adresa: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/program/#all-events.

Acesta cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii în valoare de peste 250.000 de dolari. Sunt doar câteva cifre care conturează DreamHack Bucharest 2015 drept unul dintre cele mai mari evenimente din sportul electronic european.

Un bun argument pentru această evoluție este faptul că, pentru prima dată în istoria acestui eveniment, vizitatorii DreamHack Bucharest 2015 vor avea la dispoziție două scene diferite pentru a urmări cele mai antrenante meciuri.

În plus, competițiile vor fi vizionate online de sute de mii de spectatori din lumea întreagă, fanii fiind dornici să vadă cum se descurcă echipele și jucătorii preferați la București. PGL CS:GO Championship Series – Program Cele mai bune patru echipe de Counter-Strike Global Offensive din lume vin la DreamHack Bucharest 2015 pentru a disputa fazele finale ale turneului PGL CS:GO Championship Series:

Fnatic

Ninjas in Pyjamas

Team EnVy

TSM

Semifinalele si finalele PGL CS:GO Championship Series vor fi comentate din Sala Polivalentă de Toby „TobiWan” Dawson și Matthew „Sadokist” Trivett și analizate de un formidabil trio de specialiști în CounterStrike: Richard Lewis, Duncan “Thorin” Shields si Joona „Natu” Leppanen. Comentariul specialiștilor va însoți meciurile difuzate în timpul DreamHack Bucharest 2015 pe canalul Twitch al PGL.

La rândul lor şi cei mai buni jucători de Hearthstone din lume revin la București, însoțiți de câteva nume noi, toți atrași de valoarea premiilor puse în joc în turneul PGL Spring Tavern Tales: 10.000 de dolari și 115 puncte Hearthstone World Championship. 40 de jucători (calificați sau invitați) vor participa la acest turneu în toate cele trei zile ale evenimentului de la Sala Polivalentă.