Arie van Bennekum, unul dintre co-autorii Agile Manifesto, urmează să realizeze un interesant training Kanban Primer la București, pe data 12 mai a.c.  Am vorbit cu Arie van Bennekum despre Agile și Kanban, precum și despre evoluția acestor concepte in era mobilitatii.

“Ceea ce știu este că utilizatorii finali sunt expuși la din ce în ce mai multă informație. Totul este inteligent, astfel că ei cunosc mai multe lucruri despre posibilitățile reale. Dacă ne uităm în întreaga lume, comunitățile de utilizatori finali s-au înmulțit considerabil datorită dispozitivelor mobile; oamenii au acces la aplicații și  pot dezvolta la rândul lor  aplicații mobile tot mai simplu.”  a precizat Arie van Bennekum.

“Faptul că ne-am mutat de la automatizarea birourilor la lumea mobilă înseamnă că se lucrează mai mult decât acum 50 de ani și se folosesc o mulțime de aplicații pe care noi nici nu ni le imaginam acum ceva timp. Agile  te ajută să te adaptezi la aceste schimbări. Cred că competiția pe această piață ne determină sa ne menținem la performanțe înalte, iar Agile poate oferi suportul.”  a continuat Arie van Bennekum.

Detalii despre training sunt disponibile aici:

http://www.cegeka.com/ro/events/20150512-kanban-primer