Începând cu 1 octombrie, Valentin Tomșa se va retrage de la conducerea SAP România, subsidiara locală SAP, liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie. Manager interimar va fi Dragoș Petrea, în prezent SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est.

 Conducerea interimară a SAP România va fi asigurată de către Dragoș Petrea, care are mai mult de 12 ani de experiență în industria IT locală, din care peste 5 ani în cadrul SAP. În prezent, Dragoș este SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est, respectiv România, Bulgaria, Slovenia, Croația și Republica Moldova.

 „Valentin Tomșa a ajutat la poziționarea SAP ca standard în industria locală de software și a dezvoltat organizația locală, în prezent numărând câteva sute de angajați implicați în activitățile de vânzare și consultanță. Avem cele mai înalte aprecieri pentru modul în care Valentin a condus operațiunile SAP în ultimii 14 ani, precum și pentru importantele contribuții pe care le-a adus atât business-ului din România, cât și la nivelul Europei de Sud-Est, și îi urăm succes în planurile sale de viitor”, a declarat Vojislav Genić, Managing Director SAP pentru regiunea Europei de Sud-Est.