Asociația Română pentru Industria Electronică și Software(ARIES) împreună cu Grupul Agora și Precise Marketing reamintesc companiilor interesate să participe ca Expozanți la cea de-a zecea ediție BINARY, ca mai au doar o lună la dispoziție pentru a se înscrie.Firmele au dreptul de a-și alege cele mai bune locații în cadrul standului expozițional, pe măsura înscrierii lor. Evenimentul, cel mai important și singurul de tip B2B din industria de profil din România, va avea loc între 7 și 9 noiembrie, la Biblioteca Naționalăa României, în București.

Ediția de anul acesta a Expoziției Internaționale de Software – BINARY 2012 va consta în trei zile de expoziție cu circa 70 de companii care vor expune cele mai noi servicii și produse ITC pentru sectoarele de business din toate domeniile, conferințe susținute de furnizorii de servicii si soluții IT, dar și de întâlniri de matchmaking, care vor permite o comunicare directă, programată, între un vizitator și reprezentanții companiilor de care acesta este interesat.BINARY se adresează atât firmelor de IT și software, cât și companiilor din alte domenii de activitate, interesate de cele mai noi și eficiente soluții software pentru business.

Tematica expoziţiei din acest an va acoperi: Soluții de administrare a afacerilor de tip ERP, Soluții de gestiune a relațiilor cu clienții de tip CRM, Solutii de Business Intelligence, Document Management, Soluții financiar-bancare, Soluții de securitate IT, Soluții eHealth, Aplicații mobile, CAD, Product Lifecycle Management (PLM), Soluții de monitorizare și control acces, Servicii IT, Soluții de promovare a afacerilor, Soluții pentru administrație și servicii publice, Alte soluții și servicii IT de business.

Domeniile de activitate cărora li se adresează soluţiile IT prezente la BINARY vor fi, printre altele: sectorul financiar-bancar şi al asigurărilor, sectorul HoReCa şi turism, Aplicaţii mobile, Retail şi distribuţie, textile, mobilier și alte domenii de producțieși servicii.

Detalii despre programulși tematica expoziției și al conferințelor BINARY 2012, modalitatea de înscriere și reducerile active, Partenerii și acoperirea media pot fi gasite pe www.binary.aries.ro.

Participarea la BINARY 2012 ca Vizitator este gratuită și se realizează prin înscriere pe site și prezentarea cărții de vizită organizatorilor, în ziua evenimentului.

Evenimentul este susținut și de Parteneri Instituționali precum: EuroCloud -Asociația Industriei de Cloud Computing, ISOC – Internet Society Romania, AMCOR – Asociaţia Consultanţilor în Management din România, ANEIR – Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România, Camera de Comerț a Municipiului București și toate Asociațiile Profesionale membre ale Consiliului de Export al României.

Pentru mai multe informații:

www.binary.aries.ro

https://www.facebook.com/BinaryExpo