RCS & RDS lansează astăzi, 22 decembrie 2015, oferta dedicată utilizatorilor de cartele preplătite, disponibilă în rețeaua Digi Mobil. Oferta cuprinde șase opţiuni cu preţuri între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale şi trafic de date de până la 4 GB în reţeaua 3G.

Avantajele cartelelor preplătite Digi, care le diferențiază în piața de prepaid din România, sunt: valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor și posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație, în orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

Noua cartelă SIM include un credit iniţial de 2 euro (fără TVA) pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 şi 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicaţii. În funcţie de opţiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil,  sute de minute naţionale, până la 4 GB trafic de date în reţeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.

“Ofertele prepaid au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de către clienţii noştri care doresc să îşi configureze şi să îşi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicaţii. Astfel, am decis să ne adaptăm cerinţelor utilizatorilor şi să le răspundem cu aceste “instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru un pachet care include minute şi SMS-uri nelimitate, precum şi internet mobil de până la 4 GB. Utilizând cartela Digi, clientul are avantaje suplimentare importante! Poate alege și combina 2 opțiuni într-o configurație cu avantaje maxime: minute nelimitate în rețeaua noastră, minute incluse în restul rețelelor naționale și capacitate mare pentru internet. Concomitent poate alege opțiuni cu perioadă de valabilitate diferită, 1 lună sau 3 luni, în funcție de necesitățile sale.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Digi are în ofertă 2 opțiuni care pot fi activate oricând cu câte 2 euro (fără TVA):

  • Opţiunea Hipsterova, cu un credit valabil o lună – include minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 150 de minute naţionale, 1 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.
  • Opţiunea Diva, cu valabilitate 3 luni – include 200 de minute în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile în roaming naţional

Cu 3 euro (fără TVA), consumatorii pot opta oricând pentru:

  • Opţiunea Bogatinov, cu valabilitate o lună, conținând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 250 de minute naţionale şi internet mobil  2 GB.
  • Opţiunea Deluxovici, cu valabilitate 3 luni, include 350 de minute în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 3 GB internet mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Cei care au nevoie de mai multe minute naționale și mai mult trafic pentru internet, pot opta, la 4 euro (fără TVA), pentru:

  • Opţiunea Dinerovich, cu valabilitate o lună, incluzând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 400 de minute în reţelele naţionale, 3 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming national.
  • Opţiunea Bashtanov, cu valabilitate 3 luni, conținând 450 de minute disponibile în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 4GB trafic de date în Digi Mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Optiunea Extranet 1GB, de 1 euro (fără TVA) cu 1GB de internet mobil și valabilitate o lună, poate completa oricare dintre opțiunile menționate anterior.

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziţionate din magazinele Digi şi din Punctele de prezenţă RCS & RDS disponibile la nivel naţional. Reîncarcarea unei cartele prepaid se poate realiza în magazinele Digi, în Punctele de prezenţă RCS & RDS, pe site-ul rcs-rds.ro prin plată cu cardul și în reţeaua operatorului de plăţi în numerar şi încărcare electronică, Paypoint România.

Pentru informaţii despre serviciile de comunicaţii mobile 3G Digi Mobil prepaid, utilizatorii pot apela numerele de telefon: 031 400 7777 sau *777, disponibile doar în reţeaua Digi Mobil. De asemenea,  detalii despre serviciile Digi se găsesc pe site-ul rcs-rds.ro, magazinele Digi şi în Punctele de prezenţă RCS & RDS.

 

Foto: http://www.digi24.ro/