Smartphone-urile şi tabletele brandului Allview pot fi achiziţionate începând cu această lună şi din magazinul online www.marketonline.ro ca urmare a parteneriatului semnat între cele două societăţi.

„Suntem bucuroşi de colaborarea noastră cu MarketOnline. Împreună le vom oferi clienţilor noştri produse şi servicii de calitate, în conformitate cu cele mai noi tendinţe de pe piaţă”, a declarat Alin Niscov, directorul de vânzări al Allview.

„Având peste 7 ani de experienţă în comerţul electronic, MarketOnline continuă de la an la an să-şi consolideze poziţia pe piaţa online din România. Astfel, din portofoliul nostru nu puteau lipsi produsele Allview”, a declarat Ştefan Rădoi, director de achiziţii în cadrul MarketOnline.

MarketOnline se situează în topul magazinelor care comercializează produse IT&C, Electrocasnice dar și o serie de alte categorii, oferind servicii de top: transport gratuit pentru peste 20.000 de produse, posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele, discounturi pentru clienţi fideli precum şi posibilitatea de a aplica pentru rate online cu răspuns în două ore.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi website-urile celor două companii la adresa www.allview.ro, respectiv www.marketonline.ro .