getlokal™ a lansat cea de-a doua versiune a aplicaţiei de mobil, disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play, iar pe tot parcursul lunii august cei care scriu review-uri folosind aplicația de mobil vor fi premiați.

Vrem să aflăm cum se distrează românii, cum îi convinge un loc să se întoarcă și să-și aducă toți prietenii ori, dimpotrivă, de ce nu le-a plăcut un anume local. De aceea, getlokal™ dedică luna august review-urilor relevante, care îi ajută pe cei care nu au încercat un loc și doresc să afle mai multe informații de la cei care au ajuns aici.

Fiecare review cu informații relevante pentru utilizatorii aplicației getlokal™ înseamnă o șansă în plus la zecile de premii instant și posibilitatea de a câștiga unul dintre cele două tablete Samsung Note N5110. În plus, cei care recomandă aplicația de mobil getlokal prietenilor de pe Facebook sau Twitter, folosind hashtag-ul #getlokal, au noi șanse la premiile instant.

Aplicaţia care nu te lasă să stai în casă – versiunea 2

Pentru o experiență cât mai simplă, am lansat a doua versiune a aplicației getlokal™. Utilizatorii au acces rapid la cele mai recomandate locuri din apropiere. Folosind clasificările, merg direct la ţintă dacă îi interesează cel mai apropiat bancomat, dar şi  dacă vor să vadă toate cafenelele din apropierea lor. De asemenea, folosind căutarea după cuvinte cheie, lokalnicii au acces la toată baza de date de recomandări. Utilizatorii pot cerceta baza de date getlokal din toată ţara, direct de pe mobil, pentru că acum există posibilitatea de a muta pin-ul pe hartă până-n Timişoara. Şi Bulgaria, Macedonia sau Serbia, pentru că aplicaţia getlokal™ funcţionează în patru ţări.

Tot din interiorul aplicației getlokal™ utilizatorii au acces la secţiunea de evenimente, sursă de inspiraţie pentru petreceri, spectacole şi concerte. Din app ai acces şi la recomandările video cu locuri şi events de la getlokal Girl.

Relaţionarea e simplă – se pot salva locuri favorite, utilizatorii au și posibilitatea de a da sfoară-n ţară despre localuri faine amicilor prin Facebook, Twitter, e-mail sau SMS și de asemenea află ruta până la destinaţie folosind navigaţia.

Aplicația getlokal a fost dezvoltată integral în România și funcționează în patru țări: România, Bulgaria, Macedonia și Serbia.