Emilian Losneanu, programator pasionat şi un experimentat Agile Coach, va susţine pe 1-2 octombrie 2015 cursul de Agile Software Development Java, la Hotel Radisson Blu, Bucureşti. De-a lungul carierei sale, Emilian Losneanu a folosit tehnicile de XP programming în nenumărate proiecte şi a abordat în detaliu tehnicile de TDD, pair-programming şi refactoring, iar experienţa sa îl recomandă ca un adevarat profesionist în domeniu.

Cursul face parte din seria de evenimente European Agile Tour organizat de Cegeka România, liderul local în servicii de programare Agile.

Cui i se adresează evenimentul?

Acest curs se adresează tuturor celor pasionaţi de software development, de metodologiile Agile şi de eXtreme Programming. Este indicat ca participanţii să aibă cunoştinţe de bază  Java.

Ce vor experimenta participanţii la eveniment?

Cursul Agile Software Development Java îi învaţă pe participanţi să dezvolte software într-un mod agil şi flexibil. În cadrul acestuia, cursanţii vor afla ce înseamnă să fii un programator într-o echipă Agile şi în ce măsură principiile şi valorile Agile ar putea să le influenţeze munca de zi cu zi.

Totodată, cursul oferă o oportunitate de cunoaştere în profunzime a practicilor din eXtreme Programming (XP), astfel că cei care nu sunt încă siguri dacă să adopte aceste practici, vor putea înţelege care sunt beneficiile acestor tehnici, cum funcţionează efectiv şi care sunt limitele lor.

În cadrul cursului de Java XP, vor fi abordate în detaliu şi tehnicile de dezvoltare de software Test Driven Development (TDD) şi Refactoring.  Pe perioada celor două zile, vor fi organizate laboratoare handson şi se va lucra foarte mult şi pair-programming.

De ce ar trebui să participi?

Cursul este unul dinamic şi interactiv şi permite o aplicabilitate imediată a cunoştinţelor acumulate pe parcursul celor două zile. Participanţilor li se oferă ocazia de a deveni mai buni programatori, prezentându-li-se modalităţi de a învăţa să scrie cod mai bun din punct de vedere al mentenabilităţii, corectitudinii şi simplităţii.

La finalizarea cursului, participanții vor primi o diplomă de certificare. Numărul de locuri disponibile este limitat, iar înscrierile se fac pe pagina dedicată evenimentului.

Persoană de contact: Mircea Mihalache, Marketing Specialist

E-mail: mircea.mihalache@cegeka.com