Konica Minolta Business Solutions Europa a primit distincția BLI Summer Pick Award 2015 din partea Buyers Laboratory LLC (BLI) pentru echipamentul A4 bizhub 4020, desemnat drept un “Multifuncțional remarcabil pentru grupuri de lucru mici și medii”. Factorii cheie pentru această recunoaștere au fost timpii minimi de întrerupere, calitatea imaginii peste medie a multifuncționalului A4 sau suportul pentru aplicația de printare mobilă PageScope Mobile.

 Tony Maceri, BLI Senior Test Technician: “Echipamentul bizhub 4020 de la Konica Minolta este ușor de utilizat datorită funcției My Tab, care permite utilizatorilor să își personalizeze interfața din driver pentru a simplifica programarea joburilor de printare, precum și datorită panoului de comandă INFO-Palette, specific Konica Minolta, care oferă navigare similiară cu cea de pe tablete. În condițiile în care scanarea este un element cheie al fluxurilor de lucru, funcționalitățile de scanare robuste ale acestui echipament, cu posibilități de transmitere a documentelor scanate către diverse destinații și de a crea profile pentru setările joburilor frecvente, reprezintă un avantaj major.”

MFPs Marlene Orr, BLI Senior Analyst of Printers/A4: “bizhub 4020 este un multifunțional ușor de utilizat, care oferă fiabilitate calitate a printului și un set impresionant de funcționalități și care se distinge prin valoarea pe care o adaugă utilizatorilor din mediul de afaceri.”

Julien Azzi, Product Manager, Office Printing, International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europa: “Echipamentul bizhub 4020 a fost creat pentru a răspunde tuturor cerințelor grupurilor de lucru mici și medii. Suntem onorați să primim acest premiu acordat de BLI. Fiabilitatea și ușurința în utilizare fac din bizhub 4020 echipamentul ideal pentru printarea contractelor, scanarea documentelor color către mai multe destinații sau oricare alte sarcini zilnice.”

De două ori pe an, prin decernarea Pick Awards, BLI oferă recunoaștere produselor care furnizează performanțe remarcabile în cadrul testului BLI de durabilitate, unic în procesele de evaluare a performanțelor produselor de birou, care califică astfel BLI pentru a evalua fiabilitatea, factor critic pentru cumpărători și directori de IT.

Ușurința în utilizare, manevrarea mediilor de printare, productivitatea și valoarea echipamentelor sunt câteva dintre criteriile de performanță evaluate. Fiecare produs care trece cu succes testul de laborator al BLI primește timbrul BLI “Recomandat” sau “Foarte recomandat” și un Certificat BLI de Fiabilitate. Doar cei mai buni competitori se califică pentru Pick Awards, astfel încât acestea reprezintă o recunoaștere râvnită și greu de obținut, care oferă cumpărătorilor și directorilor IT încredere în produsele premiate.