După cum relatează PCWorld, Microsoft promite un mod facil de upgrade utilizatorilor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți. Astfel, utilizatorii de Windows 7 SP1 sau Windows 8 S14 vor putea trece la Windows 10 direct din Panoul de Control, cu ajutorul Windows Update, fără CD de instalare. Cei care rulează versiuni mai vechi de Windows 7/8/8.1 nu vor pierde fișierele și utilitarele, dar vor avea de-a face cu descărcarea kitului și instalarea de pe CD. În ambele cazuri, upgrade-ul la Windows 10 este gratuit în primul an de la lansare.

Pe partea de Mobile, Windows Mobile 10 este accesibil utilizatorilor ce rulează versiunea 8.1. Din păcate, Microsoft nu oferă posibilitatea de upgrade utilizatorilor de Windows Phone 8.0.

Compania a dezvăluit că utilizatorii de versiuni piratate de Windows vor primi, de asemenea, o copie legitimă Windows 10, fără niciun cost suplimentar. Microsoft își propune o migrare masivă spre ultima versiune Windows 10, care aduce noutăți importanta precum: Cortina, OneDrive și Windows Store.

 

Sursa: http://www.pcworld.com/article/2898794/heres-how-windows-10-upgrade-paths-will-work.html#tk.fb_pc