Pe 4 mai va avea loc la București o nouă ediție a Codecamp, cea mai longevivă conferință IT din România, la care vor participa cei mai buni speakeri tech ai momentului, care vor aborda subiecte de maxim interes pentru industria IT. Evenimentul va cuprinde discuții despre impactul Inteligenței Artificiale în dezvoltarea softwareului sau miturile și adevărurile din spatele condiției de developer fullstack.

Pe cele trei scene ale Codecamp_Festival vor urca nume importante ale software developmentului internațional, cum ar fi: Kevlin Henney consultant, trainer și coautor al cărților 97 Things Every programmer should know și A Pattern Language for Distributed Computing, Michael Feathers inițiator al mișcării Agile și autorul cărții Working Effectively with Legacy Code, Indu Alagarsamy Principal Engineer la The New York Times sau Dylan Beattie Microsoft MVP și unul dintre cei mai energetici speakeri care au urcat pe scena Codecamp.

În zona Expo a Festivalului, participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre companiile IT importante din România, cum ar fi Nagarro, Sustainalytics, Systematic, Luxoft, Grid Dynamics, Playtika, Stefanini, Thales sau Emergn. Totodată, aceștia vor avea parte de o experiență specială, în care vor face cunoștință cu oamenii care au schimbat fața dezvoltării software, într-o atmosferă relaxată. Se vor putea bucura de mâncăruri din bucătăria internațională în zona de food-trucks, vor avea experiențe inedite oferite de
parteneri, se vor putea bucura de bere artizanală sau vor putea savura o cafea de specialitate, iar la finalul zilei, se vor putea relaxa cu un cocktail și muzică live. ZOB va susține un concert de închidere a festivalului, urmat de un after party.

În cadrul Codecamp_Festival, în zilele dinaintea conferinței (2-3 mai), vor avea loc la București și patru Masterclass-uri, destinate persoanelor care vor să își perfecționeze cunoștințele. Acestea sunt workshopuri hands-on, susținute de traineri de top, care vor ghida personal participanții pe parcursul celor două zile:

  • Architecture with Agility cu Kevlin Henney;
  • Distributed Systems with C# and .NET cu Dylan Beattie;
  • Moving Past Technical Debt cu Michael Feathers și
  • Nonlinear Thinking cu Diana Montalion.

Biletele atât pentru Codecamp_Festival, cât și pentru Masterclass-uri pot fi achiziționate
de pe site-ul codecamp.ro sau contactând echipa la adresa de e-mail team@codecamp.ro.