Luxoft Holding, unul din furnizorii de top de servicii IT care deserveşte clienţi din întreaga lume, aniversează astăzi cinci ani de la intrarea pe piaţa din România. Luxoft România, care face parte acum din unul dintre grupurile globale de top în furnizarea de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare, are peste 800 de angajaţi şi 40 de proiecte în curs pentru clienţi de pe trei continente – Europa, Asia și America de Nord.

Luxoft România aduce în afacere un istoric de business solid pe piaţa locală și o bună poziţionare geografică oferind acces direct la pieţele europene. Acestora li se adaugă avantajul dat de experienţa şi specializarea inginerilor români care se încadrează perfect în profilul inginerilor din zona Europei Centrale şi de Est – creativi, dornici să se perfecţioneze, motivaţi şi cu o gândire neconvenţională.

Bogdan Pelinescu, Managing Director Luxoft România declara: „Am crescut constant, ne-am consolidat business-ul și am confirmat internaţional valoarea echipei noastre. Ne-am bucurat de recunoaştere şi suport din partea clienţilor datorită calităţii serviciilor şi soluţiilor care le-au asigurat mai multă eficienţă și, implicit, o mai bună profitabilitate în business. Sunt premise bune, care ne îndreptăţesc să privim cu încredere către viitor și să vizăm pentru 2013 creșterea businessului și extinderea echipei Luxoft România”.

Luxoft România se concentrează pe trei direcţii: industria de telecomunicaţii (dezvoltare de software, design de hardware, testare de sisteme, automatizare de teste), auto (software de infotainment, design de hardware, integrare GPS, soluţii de conectivitate web și voce) și financiară (dezvoltare de aplicaţii și mentenanţă, suport pentru producţie 24/7, integrare de aplicaţii enterprise, consultanţă în domeniul arhitecturii de sistem).