China Electronics Corporation anunţă lansarea în România a unui nou smartphone marca Philips, modelul S308. Telefonul este disponibil în oferta COSMOTE România, dar poate fi achiziţionat şi de pe eMag sau de la alţi retaileri specializaţi.

“Cu Philips S308 deschidem seria lansărilor de smartphone-uri din gama S, modele care ies în evidenţă prin preţul foarte accesibil şi prin design”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “Cu siguranţă S308 va fi pe placul utilizatorilor datorită camerei foto de 5 Mp cu care pot să-şi facă selfie-uri în locurile pe care le vizitează în vacanţa de vară.”

Philips S308 este un smartphone mid-range, echipat cu un display de 4 inch TFT, cu touchscreen capacitiv şi rezoluţie de 800 x 480 dpi. Smartphone-ul are sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean şi un procesor puternic, dual-core, de 1.2 Ghz. În plus, Philips S308 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE şi GPS.

Philips S308 are încorporată o cameră de 5 megapixeli, cu blitz şi o cameră frontală de 0,3 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB*.

COSMOTE România este singurul operator care are în ofertă noul telefon Philips S308 în versiune dual SIM, cu carcasă de culoare gri.